Брас Асоциация КОМБО щурмува Пловдив

Брас Асоциация КОМБО ще зарадва почитателите си в Пловдив днес. Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО е на турне из България. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, покоряват сърцата на публиката в 7 града из страната. Вече зарадваха почитателите си в Русе, Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. След Пловдив предстои концерт и в Габрово.

Великолепната седморка се зае с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно „Забавната страна на джаза“.

Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото  Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави.  Така че, ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която  носи усмивки, се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена.

В любимия Пловдив, джаз виртуозите гостуват в традиционния за музикалните случки в града – Дом на културата „Борис Христов“, където момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти.

 

Музикантите ще изсвирят част от новите си парчета, написани от Михаил Йосифов, като „Walking Trombone“, посветена на неговата вярна сценична половинка и брат по душа – Вили Стоянов, както и „Летящият Тошо“, където се изявява най-младият член на групата – Тодор Бакърджиев.

 

В името на забавлението, комбината захвърля всякакви задръжки и освен като виртуозни музиканти, с много смях и закачки, и без никакви претенции, показва и вокалните си възможности.

 

Брас Асоциация КОМБО в състав:
Михаил Йосифов – тромпет, вокал
Велислав Стоянов – тромбон, вокал
Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – бас
Георги Марков – барабани
Атанас Попов – перкусии

 

 

 

Подобни статии

Top