Британската „Барби“ раздели мъжете в Интернет на два лагера (СНИМКИ)

Всички момичета обичат да играят на кукли, докато са малки. Но някои от тях продължават и в по-късна възраст при това дотолкова, че превръщат живота си в игра и самите те се превъплъщават в кукли.

Запознайте се с британката Хана Грегори. Тя е 22-годишна студентка от Шефилдския университет, гордее се с тялото си, което много прилича по пропорциите си на знаменитата кукла Барби. За да е пълно превъплъщението в образа на куклата, тя носи също специални контактни лещи, които увеличават очите й до невероятни размери.

Дълги крака, 55-сантиметрова  талия, а в добавка – мило кукленско личице… Допълнени със сладки розови тоалети, тези параметри направиха студентката истинска Интернет звезда. Поклонниците на британската жива Барби често разглеждат снимките й в Инстаграм, за да видят нови фотографии от нейния куклен живот.

Специалният грим и контактните лещи, увеличаващи очите, показват физиономия, която почти не се отличава от любимата играчка на милиони момиченца.  Но всичко това изглежда добре само на снимки в Интернет.  Самата Хана признава, че се чувства самотна и околните не я разбират.

Девойката никога не излиза от къщи, без да се превърне в жива Барби: щателно подбира кукления си тоалет и си прави съответния грим. Но в реалния живот не й се случва често да чува комплиментите, на които е привикнала в мрежата. Минувачите по-скоро гледат на разхождащата се по улиците Барби с неодобрение, а понякога дори й се подиграват.

Когато Хана била малка, била много срамежлива. Мислела си, е  грозна и никой не я харесва.

Постъпвайки в университета, тя започнала все по-често да чува от колегите си, че прилича на Барби. И затова решила да направи тази своя особеност и свое предимство.

Оказва се, че да се превърнеш в играчка е много трудоемко. Ежедневно Хана губи по три часа за своя куклен грим и подготовката на дрехите си в духа на Барби. Когато всичко е готово и куклените контактни лещи са поставени, тя излиза на разходка.

Днес поклонниците на британската Барби вече са почти 25 хиляди. Но сред тях досега не се е намерил нито един младеж, който да приеме Хана с нейната необичайна страст и да я обикне именно заради този образ. Всъщност, британската Барби все още чака своя Кен…

Източник: pure-t.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top