Бултрасите: Господа с униформи и фуражки, ние ли сме най-големия проблем?

Обединните фракции Бултрас излязоха със специална декларация към полицията, относно действията й в Раднево, където те охраняваха ромската махала от гнева на българите, сред които много агитки и рокери.

„Господа с униформи и фуражки, вашите действия през последните два дни ни карат да се чувстваме, като най-големият проблем на страната ни днес. Държавата във ваше лице е безсилна да се справи с безпризорните престъпници и да предотврати едно улично сбиване.

За сметка на това от два дни взехте безпрецедентни мерки да не би случайно да отидем в Раднево и да изразим гражданската си позиция, която се изисква от нас. Паднахте толкова ниско със стотиците позвънявания и задължаването за подписване на декларации за неприсъствие на протеста основавайки се на закона за футболното хулиганство.

Толкова ли много страх има у вас и вашите политически господари да не би да се събуди народа и да потърси справедливост? Вашите бездействия и слугинаж докараха българите до тази ситуация, затова не размахвайте палки над пагоните си, а поне един път направете това, което се изисква от вас…

„Обединени фракции БУЛТРАС“

Снимка: bultras.com

Подобни статии

Top