Бултрасите: Да помогнем на клуба ни!

Феновете на Ботев Пловдив с инициатива за събиране на средства за клуба

Феновете с акция за събиране на средства

Сдружение ПФК Ботев Пловдив, подкрепян от Бултрас, инициира акция за събиране на средства в помощ на най-стария футболен клуб в България. За втория предварителен кръг от Лига Европа и първите три домакински срещи от шампионата на „А“ група всеки „жълто-черен“ фен ще може да си закупи специален билет, с който да помогне на любимия си клуб.

Със специалния стикер ще може да се сдобиете от фен-магазина на клубната база от четвъртък, когато е и първата среща със Санкт Пьолтен. По същото време специални кутии ще бъдат поставени и на входовете на стадион „Лазур“ в град Бургас.

Заради наказанието в първите три домакински срещи от родния ни шампионат (Локомотив София, Черно Море и Литекс), които ще са без публика, стикерите ще заместят билетите за мачовете и така ще покажем, че истински подкрепяме отбора си.

За сметка на това, в гостуванията до Стара Загора и туровете до Бургас, трябва да направим уникален десант, който да покаже, че Ботев Пловдив не се нуждае от купи и титли, за да бъде подкрепян истински.

В четвъртък Бургас трябва да пожълтее, както бе и през изминалото лято.

Да подкрепим всички тези, които показаха, че уважават любимия ни Ботев Пловдив.

Никой не може да ни спре!

В същото време КПБП пусна от днес 2 вида тениски за гостуванията на бултрасите. Акцията „On tour“ е в подкрепа на школата на клуба ни, като средствата ще отидат по предназначение за развитието на младите таланти на „канарчетата“. Двете тениски, които вчера Владо Айтов и Радо Терзиев първи облякоха, са на стойност по 20 лева всяка. Повече информация може да намерите в сайта на КПБП.

Фен-магазинът е с ново работно време – до 20:00 часа.

Очаквайте информация за гастрола на бултрасите в Австрия.

Източник: bultras.com

 

Подобни статии

Top