Бултрасите: Пейте мощно, слушайте тъпана и мегафона! - DC news

Бултрасите: Пейте мощно, слушайте тъпана и мегафона!

Бултрасите с призив за песни

Само месец след победата срещу Локомотив с 2:0 предстои поредното пловдивско дерби, този път за Купата на България. Първата среща може да реши всичко и да обезмисли реванша в началото на декември. Затова обаче трябва да впрегнем всички сили и да покажем, че можем да вземем тази победа на „Лаута“, както на терена, така и по трибуните.

Срещата ще бъде наблюдавана от трибуните от рекордно малък брой „жълто-черни“ привърженици (около 600). Всички вас, Бултраси, които ще подкрепяте любимия ни отбор утре призоваваме – пейте мощно, силно и продължително! Слушайте тъпана и мегафона, не пляскайте докато разпяващите не ви дадат знак! Облечете се като за мач, стадионът не е цирк. Нека всички да бъдем като един, нека ние бъдем 12-я играч.

Този призив публикуваха на страницата си в интернет bultras.com феновете на Ботев няколко часа преди началото на пловдивското дерби. Срещата ще се проведе при засилени мерки за сигурност.

Билетите за гостуващата агитка са предварително разпределени и на място преди срещата няма да се извършва продажба. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Абсолютно забранено е внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал; обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър и с диаметър по-голям от 1 см, с изключение на олекотени ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум; алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества; животни.

Полицията призовава привържениците да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

На територията на град Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

 

 

Подобни статии

Top