Бултрасите побесняха: Смърт за БФС!

Обединените фракции на привържениците на Ботев (Пловдив) Bultras излязоха с гневна декларация по повод наказанието на наставника Николай Костов. Ето пълната декларация, публикувана на официалната страница на Bultras във Фейсбук.

„Смърт за БФС! Сега, веднага, на момента! Футболът в България умря отдавна, отдавна е ред и на неговия убиец, а именно цялата корумпирана сган с работно седалище ул. „Цар Иван Асен II“ №26 в столицата. Пълна подкрепа за Николай Костов и действията му срещу агресивната селска пасмина, която си позволи да го обижда безпричинно и да го полива с вода. После ни говорете за „национална кауза“ и искайте подкрепа на мачовете си в Европа, измекяри.

Кога лицето, позволило си да се държи агресивно и непристойно към нашия треньор, ще понесе последствията за действията си? Цяла България го видя, има го на предостатъчно записи и ние сме сигурни, че същото лице с тъмен цвят на кожата може да се разобличи много бързо и лесно от ръководството на ПФК „Лудогорец Разград“.

Да видим какви европейци сте, господа костюмари. Защото когато наш фен поля вашият треньор с вода, бяхме наказани 3 (три) мача без домакинство, а фенът бе наказан персонално с 300 лв. глоба и бе лишен от правото да посещава спортни мероприятия за 1 година. Само ви напомняме, че май сте забравили…“

Снимка: Булфото

Подобни статии

Top