Буртрас: Страстната седмица за нас започна! (ВИДЕО)

За една голяма част от Пловдив страстната седмица вече започна. Седмица, в която емоцията надделява над разума, а нощта и деня се сливат в едно. Няма и не трябва да има грам съмнение, че домакинството на стадион „Лазур“ ще бъде поредният Ад за съперника ни, независимо, че срещата ще се играе на 250 километра от нашия дом. Това твърди в специална своя статия bultras.com.

„Бургас е градът, от който пазим толкова добри спомени. Градът, в който преживяхме уникални европейски вечери и градът, в който 15 000 „жълто-черни сърца“ атакуваха Купата на България, правейки един от най-големите десанти в българската сцена. Готови ли сте за още един вълнуващ епизод на Bultras on tour – Бургас, но този път срещу градския ни съперник?

В тази връзка ръководните фактори в двете публики осигуриха безопасността на нормалните фенове и гарантират, че дербито ще премине без произшествия за обикновените запалянковци. Именно за това бе създадена и следната организация: Феновете на Ботев ще поемат към Лазур с организирана екскурзия с автобуси в 9:00 ч. от ст. „Христо Ботев“, а тези на Локомотив в 11:00 ч. Всички жълто-черни фенове, които ще предпочетат личен транспорт, а не автобуси, може да тръгнат заедно с организираната екскурзия и да пътуват заедно до Лазур. В Бургас са организирани две фенски зони. Тази за феновете на Ботев е северният плаж и заведенията, където традиционно се събирахме преди мачовете от Лига Европа.

Нека заедно изпълним трибуните и с мощни песни дадем криле на футболистите ни в дербито и стартиращото първенство! Чуйте обръщението на нашите момчета Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Мартин Димитров – Китаеца специално за вас, няколко часа преди първия двубой за настоящия сезон“.

Снимка: bultras.com

Подобни статии

Top