Бърза и лесна диета само за три дни – отслабване 3 кг

Предпразнична диета

Най-лесният и резултатен начин за сваляне на няколко килограма е чрез диета. Разбира се, тя би имала краткотрайно действие и резултат, ако след диетата веднага се върнете към старият си начин на хранене.

Една наистина лесна диета, с която може да свалите  2-3 килограма, е следната.

Първи ден – основната храна през този ден, това са картофите. Те могат да са под формата на супа, могат да са печени или варени. Може да ги ядете на обяд и на вечеря. Важно условие е да не ядете хляб през този ден. Пийте повече течности като вода, чайове и др.

Втори ден – през вторият ден яжте само ориз, както на обяд, така и на вечеря. И през този ден не яжте хляб. Оризът е достатъчно засищащ, така че хляба може да го пропуснете. И през втория ден трябва да пиете много вода и чайове.

Трети ден – Третият ден може да посветите на лещата. Може да е приготвена като супа или на фурна. Важното е да не е овкусена с много сол. Третият ден трябва да премине без хляб и с много вода.

Четвърти ден – през четвъртият ден яжте само зеленчуци и плодове. Освен да ги ядете, можете да ги приемате и под формата на фрешове.

След като приключат тези четири дни, може да прекратите диетата, но запомнете, че прехода трябва да бъде плавен. Приемайте повече течности и не се нахвърляйте веднага на хляба. Нека прехода бъде плавен и постепенен. За по-дългосрочни резултати, спазването на диета за няколко дни няма да има ефект. Трябва да се научите да се храните и живеете здравословно, иначе свалените килограми ще се възвърнат, толкова бързо, колкото сте ги свалили.

Източник: zajenata.bg

Подобни статии

Top