Валери Божинов пуска фланелки „Малки котета, гол има ли?” (СНИМКА)

Идеи да развърти бизнес с хита си „Малко коте“ разкри Валери Божинов в интервю пред „7 дни спорт“. Изразът превзе тотално социалните мрежи, след като нападателят и голмайстор написа в една от социалните мрежи: „Малки котета, Котарака се завръща в Белград!”.

Всичко започна от чат на българския нападател на Партизан с местна красавица, в който той си урежда среща с думите: „Малко коте, секс има ли?”.

„Това ще остане моя запазена марка. Имам идеи, свързани с малките котета. Ще си направя тениска и след някой гол или победа ще я покажа. На нея ще пише „Малки котета, гол има ли?“, сподели Валери и не скри, че на подобен интерес не се е радвал дори когато е вкарвал на Интер и на Милан. Божинов разбули мистерията около произхода на любимия си израз към жените.

„Малко коте“ го използвам от много време, не е от вчера. Идва от сръбското „мали маци“. Излизам тук с едно момиче, сръбкиня, моя приятелка. Аз я наричам „мала маца“. И всички в Партизан ми викат „мали маци“, разкри още Валери Божинов.

„Обичам да си комуникирам с красиви жени. Не виждам нищо лошо – един млад, красив, чаровен и с възможности футболист да бъде апетитна хапка“. Той разкри, че чака оферта за реклама от фирми за котешки храни.

Снимка: Instagram

Подобни статии

Top