Васил Петров пя благотворително за детската железница - DC news

Васил Петров пя благотворително за детската железница

Детските спомени за пловдивската железница на Младежкия хълм са една от причините джаз и поп певецът Васил Петров да се включи в Седмицата на благотворителността. Снощи в един от търговските центрове на Главната улица той участва в благотворителен бал, посветен на инициативата за облагородяването на спирките на детската железница.

Българският Франк Синатра не скри привързаността си към Пловдив, където концертира най-често. През последния месец той пя в града на тепетата цели три пъти и скоро отново ще има участие пред пловдивска публика.

Васил Петров каза още, че е много щастлив за избора на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019 г. Любимото му място е Стария град, в който певецът се отдава на спокойствие и мечтания. Той не пропусна да коментира и последния си албум – „Васил“.

Освен в атмосферата от кадифеното, но звучно пеене на Васил Петров, снощната вечер протече и с осигурен кетъринг за гостите и боди арт за привържениците на модерното изобразително изкуство. Колко са събраните средства се очаква да стане ясно до края на деня.

 

Подобни статии

Top