Великденски хороскоп – 16 април

ОВЕН

Днес често ще ви преследват неуспехи и сривове. Може да победите обстоятелствата само с напрегнат труд. Нараства вероятността от конфликти с наставници или хора, които ви правят услуга, когато споделяте знания или информация. Ще бъдете изнервени, непоследователни и избухливи. Трябва да съчетаете настойчивостта с гъвкавост. Ако един начин не действа търсете друг, експериментирайте. Бъдете предпазливи на път, далеч от дома или на непознато място.

ТЕЛЕЦ

Дори това, което ви харесва и винаги ви се е получавало, може да не ви се удава. През това време може сериозно да се безпокоите за вашето образование или това на децата ви, от непредсказуемото поведение на вашите партньори и конкуренти в бизнеса. Отношенията между хората се изострят. Бъдете предпазливи, когато общувате с хора от далеч. в преписката ви и в деловото сътрудничество може да се получат провали. Възможни са проблеми при плащане на данъци, връщане на дългове, разпределение на задълженията или практическото приложение на вашите знания и права.

БЛИЗНАЦИ

Ако искате да запазите мира в семейството или деловите партньорства избягвайте споровете. Това е един от тези дни, когато е трудно да се справите с неочакваните емоции. Вашата реакция на чуждата грубост или самоувереност може да се окаже непредсказуема, но същото се отнася и за вашите събеседници. Вашите думи и постъпки могат да бъдат изтълкувани неправилно. Затова днес е крайно неудачен момент да изяснявате отношенията си, да отстоявате правата си или да търсите консултация. Много вероятно е да имате проблеми с битовата техника.

РАК

Бъдете много предпазливи ако се набага да пътувате. Има голяма вероятност да закъснеете за работа и важни срещи, да попаднете в авария или автомобилът ви да се повреди в най-неподходящото време. Не е изключено да забравите важни документи или да скарате със спътници в градския транспорт. Моментът не е подходящ да се местите на ново работно място, да полагате изпити. Посторайте се да не провокирате конфликти с близките си, роднини и съседи, колеги.

ЛЪВ

Днес нараства възможността за финансови загуби и повреда на имуществото ви. Не е желателно да купувате учебници, инструменти, средства за връзки и комуникации, автомобили и други превозни средства. Независимо от обещанието на продавача всичко може да се окаже далеч от най-доброто качество. Отложете профилактиката и ремонта на автомобила, за да не съжалявате за напразно похарчените пари. Делови и развлекателни пътувания най-добре отложете. Ако те са неизбежни отрано вземете мерки за безопасност.

ДЕВА

Днес през целия ден ще бъдете под напрежение, особено ако сте родени през септември. Напразно ще се суетите и непрекъснато ще се появяват допълнителни неотложни задължения. Не са изключени и непредвидени промени в семейните и личните планове, конфликти в семейството, битови аварии и всякакви неприятности с имуществото. Възможни са кражби и нахлуване в дома ви, което силно ще ви разтревожи. Пренапрежението ще доведе до раздразнителност и влошаване на самочувствието ви.

ВЕЗНИ

Днес ще се наложи да се занимавате с решаването на чужди проблеми и да контактувате с много хора. Много новости, задачи, срещи и пътувания ще възникват неочаквано. Не е изключено и здравето да ви напомни за себе си. Препоръчва се засилено внимание на пътя, в непознати места или при общуване с малко познати хора. Вашите събеседници може да се окажат мошеници, дърдорковци или авантюристи.

СКОРПИОН

Неочаквани събития, делови и финансови провали, парични загуби и недоглеждания, неудачни покупки. Не бързайте да приемате съвет без да сте обмислили практическата страна на въпроса. Напрегнатата работа днес няма да ви донесе очаквания резултат и може да се окаже напразна загуба на сили, особено ако се опитвате да действате по познатия начин. Времето е по-подходящо за експерименти в бита, науката и медицината. Важно условие е обаче финансовата изгода да не е най-важното условие за вас.

СТРЕЛЕЦ

Едва ли днес може да се нарече успешен ден. Ще имате възможност обаче да се поучите от грешките си, и собствени, и чужди. Ако сте родени в средата на декември има голяма вероятност от прекомерен стрес и напреженение. Може твърде много да се напрягате, да говорите, експериментирате и да доказвате правотата си. Старайте се да действате внимателно с техниката, лекарствата и инструментите, за да избегнете травми. Не подлагайте на съмнение и своята репутация.

КОЗИРОГ

Напрегнати размишления ще ви измъчват днес. Ако учите или преподавате, имате бизнес зад граница или в отдалечени райони и се налага много да пътувате и да водите кореспонденция денят ви ще бъде наситен във всички отношения. Възможно е да възникнат и конфликти с обкръжението, да търсите спешна информация, да оформяте документи и да спорите и да се доказвате пред своите опоненти. Често ще се налага да защитавате позициите си, да сравнявате различни мнения и убеждения.

ВОДОЛЕЙ

Отложете новия етап от отговорен проект. Днес не се подлагайте на планови хирургически операции и лекарствени терапии. Деловата и служебната конкуренция се изостря прекомерно и може да възникнат сериозни конфликти. Различни проблеми, свързани с управлението на бизнеса и персонала, данъци и задължения ще възникват непрекъснато. Не е изключено и настъпването на застрахователно събитие. Възможни са трудности при пътуване, откриване на сметки, покупка на телефони и автомобили.

РИБИ

Днес ще възниква напрежение в отношенията ви с околния свят. Непрекъснато ще ви се изпречват на пътя дребни малки препятствия. Може да се възползват от вас или често да ви критикуват и обиждат. Има голяма вероятност от остри разногласия с близките ви хора, децата, началници, колеги и партньори, наставници. Неизбежни са сериозни затруднения с получаването на информация, използване не технически средства. Не се опитвайте днес да градите кариерата си и да отстоявате мнението си.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top