Венета Райкова влиза в голо шоу - DC news

Венета Райкова влиза в голо шоу

Венета Райкова ще води голо шоу

Венета Райкова се готви за поредния си завой в кариерата на малкия екран. Блондинката е получила съблазнителна оферта да води голо шоу по голяма национална телевизия. В момента миньончето от Попово се изявява като баш „Голямата уста“ – коментарното предаване, което тече паралелно с „ВИП Брадър“, пише „Всеки ден“.

За нейно съжаление обаче ангажиментът й приключва заедно с разтурването на Къщата в края на ноември. След това светската хроникьорка остава без работа, което върви ръка за ръка с унизително безпаричие. Панацея за бъдещите неудобства се оказало предложението да води провокативно еротично шоу, чиято концепция в момента се доизкусурявала. Вероятно тунингованата със силикон прелъстителка ще влезе в ролята на новинарка, която поднася актуалните събития от деня само по парфюм.

Родният ефир помни такова зрелище за възбудени тийнейджъри под името „Голите новини“. Творческият напън на продуцентите в закритата вече телевизия МСАТ не дадоха добър резултат. Въпреки цицорестите водещи рейтингът му бе отчайващ, рекламодателите го отсвириха и предаването отиде в историята. Сега обаче шансовете за успех драстично скочили. Първо, организаторите разчитали известната „плейбойка“ Венета Райкова да привлече тумби зажъднели за плът зрители.

„Венета е готова почти на всичко, за да се върне в ефир, независимо в коя телевизия! Тя дори досажда на продуценти наляво и надясно, за да й обърнат внимание, но успехът я подмина. Затова ефектната блондинка кандиса да е водеща на голо предаване“, казват запознати.

Подобни статии

Top