Венци Стефанов: Любо е бил ембрион, когато съм играл футбол!

Венци Стефанов плюе Любо Пенев

Президентът на Славия Венци Стефанов направи поредното си култово изказване, този път по адрес на вече бившия национален селекционер Любослав Пенев. Чичовото го обвини, че не разбира от футбол в телевизионно интервю.

„Той е бил още малък ембрион, когато аз съм ритал топката. Нека се поинтересува къде и с кои футболисти съм играл. Не искам да му падам на улично ниво. Не ми отива нито на възпитанието, нито на образованието да отговарям по същия начин. Само ще му кажа, че е задължително да си бил голям футболист, за да станеш добър треньор. А обратните примери са повече. Едно е задължително – да имаш поне малко акъл“, коментира Венци, който е и член на Изпълкома на БФС.

Друг член на Изпълкома и герой от САЩ`94 Данчо Лечков също се почувства засегнат от думите на Пенев, че трябва да е в затвора, вместо да участва в управлението на БФС.

„Любо май се е побъркал. Вместо треньор е станал клюкарка. Направо е готов за светски хроникьор. Аз му бях зад гърба, но сега разбрах, че съм сгрешил още при неговото назначаване”, заяви Лечков.

 

Подобни статии

Top