Веси Бонева записва песен със своя адашка от Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

vesi_boneva (52)

Адашка на Веси Бонева, която мечтае да стане дизайнер, остави без думи младата звезда, след като изпълни песен на Адел по време на срещата в пловдивското СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с учениците от профил „Изкуство – музика”. Крехката тийнейджърка излезе на импровизираната сцена в кабинета по музика и с вокалните си умения успя да спечели не само симпатиите на Веси Бонева, но и възможността да запише песен заедно с нея в София.

„Таланти като вас трябва да се развиват и да им се помага. Спомням си колко трудно ми беше на мен, не е лесно и сега и всичко, което постигам е резултат от много труд и упорита борба“, каза младата изпълнителка на събралите се младежи.

Веси Бонева е бивш възпитаник на пловдивското училище и бе видимо развълнувана от срещата си с любимите преподаватели в кабинета по музика. Талантливите ученици от  СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ представиха пред Веси няколко музикални изпълнения, а тя им даде напътствия и препоръки относно техниката, сценичното поведение и визията, когато са пред публика.

„Следвайте мечтите си, посещавайте колкото се може повече конкурси и кастинги, защото дори да не спечелите, самото участие вече е една малка победа“, посъветва тийнейджърите. Веси си спомни с носталгия и своите ученичеси години и пред DCNEWS сподели, че съжалява единствено за това, че не е била през цялото време в часовете, а е бързала винаги за столицата, където е участвала в много конкурси.

Повечето от преподавателите в СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ определиха Веси Бонева като един усмихнат човек, който е успял да съхрани чистата емоция и тийнейджърския дух в себе си. Истинска както в учението, така и в лудориите, Веси винаги е била дълбоко свързана с любимата гимназия, където получава най-ценните съвети и уроци както за музиката, така и за живота.

В края на открития урок Веси получи голям букет от името на всички ученици, а в знак на благодарност тя им пусна да чуят най-новото й парче „Разпалвам микрофоните“.

Веси Бонева е в града под тепетата за концерта си с Deep zone тази вечер от 20.00 часа на Летния театър. Тя лично покани всички ученици да присъстват и да се забавляват заедно с нея и колегите й от българската музикална сцена.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top