Виагра ще възбужда жените от догодина

Следващата година на пазара ще се появи синьо хапче за жени, което ще промени секса за нежния пол.

Светът е в очакване на „магическото хапче“, което за едни е ново откритие, а за други голяма крачка назад.

Какво изобщо е виаграта? Основният компонент в нея е силденафилът, който е отговорен за увеличаване на потентността. Тази съставка разширява кръвоносните съдове и осигурява приток на кръв към половите органи.

Женската версия ще се нарича „либридо“ и обещава да гарантира сексуално желание. Лекарството ще стимулира производството на хормона тестостерон, който се отразява на центровете в мозъка, отговарящи за удоволствието и повишаването на сексуалното желание.

„Над 30% от жените на възраст 18 и 40 години почти не изпитват сексуална възбуда“, показва статистиката на американския гинекологичен център. Цифрата е наистина страшна.

Проучванията показват, че много жени, независимо от чувствата и привързаността към своите партньори, не чувстват физическо привличане към тях.

Магическото хапче обещава „пеперуди в стомаха“ и може да ви помогне да си спестите депресията и да си върнете увереността. Медикаментът не само физически ще ви подготвя за секс, но и психически ще помага да се отпуснете и да постигнете максимален оргазъм.

Единственият недостатък на таблетката е, че може да бъде пристрастяваща. Според противниците на „либридо“ хапчето ще отучи организма да произвежда хормона естествено.

Това може да доведе до това от „привлекателна“ една жена да стане „развратна“, за която е важен половият акт, а не партньорът.

Източник:БГНЕС

Подобни статии

Top