Вибратор с Дядо Коледа и еротично "Не се сърди човече" хит за празниците (СНИМКИ) - DC news

Вибратор с Дядо Коледа и еротично „Не се сърди човече“ хит за празниците (СНИМКИ)

Коледен вибратор е хит преди празниците

Коледен вибратор с малък Дядо Коледа за клиторна стимулация, който наподобява близалка, е хит в сексшоповете месец преди зимните празници.  Освен, че е оригинален и нестандартен, той впечатлява и с дължината си – цели 19 см. Ако пък си падате по забавленията във ваната, то заложете на  водоустойчив вибратор. За още по-голямо удоволствие може да изберете силиконов или такъв с кибер кожа, който  е с по-големи размери и е с повече извивки.

Има клиенти, за които най-важен е цветът на вибратора, обяснява Катя, която вече близо три години работи в сексшоп в центъра на Пловдив.  Най-скъпият вибратор пък наподобява микрофон, който може да се свърже с телефона и да вибрира с темпото на музиката, която слушате. Освен това той достига до всички точки и възбужда максимално жената.

Изработен е от специален вид силикон, наподобяващ велур, и може да се намери в няколко цвята. За да го притежавате, трябва да отделите около 200 лв.

Комплект от две брокатени свещи и златен вибратор с дължина 13-14 см. е другият най-търсен артикул в разгара на коледно-новогодишната еуфория. Бельото е много важна част от сексуалния живот на двойките. Специално за предстоящите коледни и новогодишни празници се предлагат коледни костюми за палави Снежанки и разкрепостени Дядо Коледовци.
Белезници се търсят по всяко време на годината – червени, бели, черни, но задължително с пухчета. Вагинални топчета за дами, които са главно в червената гама и които нашумяха от „50 нюанса сиво” също се търсят напоследък, обяснява продавач-консултантът. При движение те се удрят едно в друго и създават огромно удоволствие на дамата.

В сексшоповете могат да се открият и занимателни игри за възрастни. Най-популярната наподобява класическо „Не се сърди човече”, като може да се играе не само от двама, но и от повече хора – всичко е въпрос на желание и фантазия. Подаръци се купуват и за фирмени партита,  обяснява Катя. Колегите в офиса си разменят еротични писалки, дартсове, ключодържатели и грамоти със закачливи признания.

Сексшоповете са за хора с въображение. В тях влизат хора с чувство за хумор, които не се плашат да реализират еротичните си фантазии. Според специалистите в търговията със секс играчки българите като цяло продължаваме да сме много консервативни.

Друг любопитен факт е, че повечето от клиентите в секс магазините са мъже. Те купуват предимно подаръци за партньорките си, но и неща за себе си – гелове за уголемяване на пениса, лубриканти и стимуланти за либидото. Представителите на силния пол са по-склонни да поемат инициативата, като предварително се допитват до дамите или направо идват заедно.

Всичко в сексшопа е натурално и е на билкова основа, така че няма опасност от предозиране, твърди Катя. Женска виагра на капки или на таблетки с различни вкусове може да се намери на щанда в магазина.

Полезни за всички са и водоустойчивите лубриканти, които са специално за орален секс, както и  аналните, които отпускат мускулатурата и овлажняват. Куршумчета и вибро пръстени, които стимулират клитора и така жената по-лесно достига до оргазъм също биха се харесали на всяка дама с богато въображение.

До края на годината се очаква в Пловдив да отвори врати и първият музей на секса в България. Подробностите около него все още се пазят в тайна, но организаторите обещават много изненади и оригинално откриване.

 

 

Подобни статии

Top