Вижте бездушната игра на Ботев, слабия рефер и нахлуването на феновете (ВИДЕО) - DC news

Вижте бездушната игра на Ботев, слабия рефер и нахлуването на феновете (ВИДЕО)

Вижте слабата игра на Ботев и нахлуването на стадиона на феновете

Бездушна игра, слаб вратар, безумен рефер и нахлуване на феновете белязоха загубата на пловдивския Ботев с 1:3 като гост на Локомотив (София). Най-коментираната ситуация бе положението в 38-ата минута, когато капитанът на гостите Иван Цветков центрира отляво, но топката бе спряна с ръка от Елтон. Реферът Георги Димитров обаче подмина ситуацията, а това доведе до бурни протести и до жълт картон за защитника на Ботев Пламен Николов.

В същото време агитката на „жълто-черните“ започна да натиска загражденията и да ги разбива, като част от феновете нахлуха на пистата и поискаха обяснение за събитията. Те дори обвиниха собствените си любимци, че не защитават честта на „жълто-черната“ фланелка и че едва ли не са продали мача. Вили Вуцов и Тервел Златев отидоха да успокояват бултрасите, с които частната охрана на стадиона не успя да се справи.

Полицейските подкрепления бяха извикани по спешност и още на почивката на стадиона влязоха два отряда жандармерия, както и конна полиция. До края нищо не се случи, като дори червеният картон за Божидар Васев не предизвика ново нахлуване. Поведението на феновете обаче може да донесе сурово наказание за Ботев.

 

Подобни статии

Top