Вижте двете зодии, които ще имат страхотен уикенд

Петък следобед е, така че вече спокойно може да кажем, че уикенда дойде. Въпреки че тази работна седмица беше с един ден по-кратка, нетърпението да дойде уикенда не беше по-малко. Ето тези две зодии ще прекарат уикенда страхотно.

ДЕВА

Тази събота и неделя вие деви определено няма да си отпочинете, но няма и да съжалявате за това. Още тази вечер ви чака тежка нощ. Ще излезете с нагласата да се приберете рано, но среща с приятели, които не сте виждали отдаван ще ви промени плановете. Съботния ден за вас ще започне в късния следобед. Вечерта ще излезете с малка компания от приятели, само за по питие, но както е известно на всички най-сполучливите и незабравими купони са тези, които не планираме. От сън спомен няма, така че отпуснете се и се забавлявайте на макс.

ВОДОЛЕЙ

Този уикенд ще ви се стори като един миг. Планира ли сте едни куп домашна работа за вършене, но ще ви се наложи да я отложите за … на есен, все пак идва лято и готините хора са на вън. Плановете ви за уикенда ще провалят ваши приятели, които ще ви викнат да полеете приятен повод. Пуснете се по течението и се забавлявайте. Някои от представителите на този знак ще предпочетат по малобройни компании, на по-тихи местенца, но това съвсем не означава, че купона няма да е страхотен. След този уикенд някои от вас ще имат спешна нужда от ден отпуск, защото след безсънният уикенд никак няма да ви е до работа.

Подобни статии

Top