Вижте емоционалното представяне на Зидан като наставник на Реал (ВИДЕО)

12468196_1705432536339803_2115672383_n

Зинедин Зидан не беше многословен при представянето си като нов старши треньор на Реал (Мадрид). Той дойде минути след президента Флорентино Перес на масата за пресконференции, като влезе в залата заедно с легендата и директор в клуба Емилио Бутрагеньо.

„Първо искам да благодаря на клуба и на вас, г-н президент, за шанса, който ми давате да бъда старши треньор. Ние имаме най-добрият клуб в света, най-добрите фенове в света. И ние трябва да се опитаме заедно до края на този сезон да спечелим максимално много победи. Ще направя всичко, което е възможно с тези играчи и се надявам, че заедно ще успеем.

Веднага започвам работа с отбора. Благодаря за доверието, това е важен ден за мене, както на всеки един нов треньор. Но емоциите, които нахлуват в мене са по-силни от момента, когато дойдох тук като футболист. Но от утре ще се опитам да ги контролирам и да дам най-доброто от мислите си. Ще оставя и цялото си сърце за доброто на отбора и на клуба”, заяви Зинедин Зидан при представянето си пред медиите.

Няма яснота дали Зидан ще прави промени в щаба си, но категорично заяви, че някогашното крило на тима Сантяго Солари няма да бъде негов помощник.

Снимка: skysports.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top