Вижте какво вещаят звездите за 16 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Планираните , пътувания ще бъдат успешни. Ще бъдете в състояние да решите и всякакви проблеми. Ден на хармонични отношения в семейството и приятни изненади.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май ) 

Ден за прозрение във вечните истини, благоприятен за тайно знание, медитация, молитва. Препоръчано е четенето на духовна литература, помощ на нуждаещи се. Обърнете внимание на здравето на близките си. Не забравяйте и собственото си здраве.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Този ден ще бъде белязан с чувство на радост и спокойствие. Може да усетите невероятна лекота и свобода. Резултатите от всички планирани срещи впоследствие ще ви носят удовлетворение. Вероятно ще подобрите финансовото си положение.

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Един щастлив ден за занимаващите се с творчество. Може да имате възможност да създадете нещо изключително, да се себереализирате. Този ден е благоприятна за открития и изобретения. Връзката между вас и другите ще бъде хубава и топла.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Възможно е, днес да бъдете в състояние да подновите приятелството с хора, с които сте имали добри отношения преди време. С проблемите днес, ще бъдете в състояние да се справите най-вече с помощта на роднини или стари приятели. Не забравяйте да си почивате, това ще ви се отрази добре.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Опитайте се да намерите възможност за разходки сред природата в компанията на близки приятели или членове на семейството. Препоръчително е да направите набор от дихателни и физически упражнения на чист въздух. Бъдете внимателни, все пак има шанс за настинки, съпроводени с усложнения.

ВЕЗНИ( 24 септември – 23 октомври)

Днес отложете, всички значими мероприятия и делови срещи. Има събития, които сериозно могат да навредят на репутацията ви. Трябва да сте внимателни във взаимоотношенията си с хората, от който зависите до известна степен. През втората половина на деня, може да има напрежение във връзка с децата. Трябва да покажете вашата мъдрост и търпение.

СКОРПИОН ( 24 октомври – 22 Ноември )

Трезвата преценка на текущите събития ще ви помогне да избегнете грешките и не правилните решения. Преди да мислите за разширяване на бизнеса си или планиране на почивка, добре претеглете възможностите си. Не говорете за своите планове, тъй като може да привлечете вниманието на враговете си. В момента, е много важно да поддържате добри отношения с началниците и колегите си. Любимият ви човек, може да ви помогне да се отървете от лошото настроение.

СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември – 21 Декември )

Ден добър за пътешествия. Няма да имате настроение за работа, тъй като натрупаното романтично настроение от предишните дни няма да ви позволи да се концентрирате върху делата и решаването на конкретни проблеми. Отношенията с любимия няма да са на ниво. Затова се въоръжете с търпение и добра воля.

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари )

Неутрален ден. Днес, несдържаността в контактите, проявата на недискретност или нескромност може да попречи на ефективните ви дейностите и постижения от предходната седмица. Гледайте на всички неприятности философски. Следобеда може да ви донесе приятна среща.

ВОДОЛЕЙ ( 21 януари – 19 февруари )

Ако планирате пътуване или почивка не си струва да отлагате изпълнението им. Пазете се от случайни запознанства. Човек, който ще бъде до вас, може да предизвика съмнение за непочтеност. Опитайте се да го проучите възможно най-добре, и след това се решете на сериозна връзка.

РИБИ ( 20 февруари – 20 март )

Започнете деня си със спокойна дейност, не планирайте нищо важно, защото периода е неблагоприятен. Научете се да се задоволявате с това, което имате в живота, не изисквайте повече. Днес, ще е трудно да се определи – кое ще е полезно и кое вредно за вас. Възможно е, да почувствате психологичен дискомфорт. През втората половина на деня се посветете на пълноценна почивка.

Източник: astrostar.eu

Подобни статии

Top