Вижте какво предлага днес Дефилето на младото вино

Точно в 10 часа започва програмата на Дефилето днес. До 18:00 ч. почитателите на божествената напитка ще могат да дегустират в десетте локации в Стария град.

В 16.00 ч. в Етнографския музей ще се проведе концерт „Есенна серенада“. Солисти от Държавна опера Пловдив ще представят музикална програма, създадена специално за Дефиле на младото вино -2014.

Със свои изпълнения ще се включат: С. Манолова – сопран, К. Гьошева – сопран, Н. Кърмазлийска – сопран, М. Гъркова – мецосопран, Ж. Бураджиева – мецосопран, С. Йозгатлиян – тенор, В. Ников – бас.

Вечерта в ресторант Мегдана ще се състои Вечер на майсторите на виното. Там ще бъдат наградени най-добрите млади бели, червени и розе вина.

Посетителите ще могат да се насладят също на съпътстваща танцово-музикална програма с участието на: Ансамбъл „Тракия“, Хор „Евмолпея“, НУМТИ „Добрин Петков“, ФТА „Дилянка“, АБНТ „Гео Милев“, ЛС „Младост“, Клуб „Класическа китара“, ДХ „Тракийски ритми“ и др.

Организаторите напомнят, че в дните на Дефилето билети и жетони могат да се закупят в Стария град от къщите с изложители на вина, клуб „Мароко“, магазините за сувенири и др.

 

Подобни статии

Top