Вижте как Зума почерпи отбора за 69-ия си рожден ден! (СНИМКИ)

zuma (1)

Легендата Христо Бонев отпразнува вчера 69-я си рожден ден с футболистите и ръководството с любимия му Локомотив (Пловдив). Христо Бонев получи подарък – победа на отбора в контролата срещу Чихура Сакхере с 3:0. Вечерта той почерпи играчите с торта и шампанско, съобщава gong.bg.

На тортата бе изписано името му, а футболистите изпяха „Честит рожден ден“ и бурно ръкопляскаха на легендата на Локомотив (Пловдив).

„За мен е изключително удоволствие да бъда сред младите играчи на Локомотив, тъй като така и аз се чувствам млад между тях. Това е едно уважение за всичко, което правя за Локомотив. Виждате каква е обстановката, благодарение на нашия собственик, нещата се уреждат добре. Искам и аз да пожелая на играчите, както те пожелаха на мен много здраве и много успехи, да радват хилядите фенове на Локомотив“, заяви Бонев.

„Искам само победи. Локомотив е моят живот. Само победи си пожелавам, защото това е най-големият подарък за мен. Имаме политика, която е свел собственикът пред нас. Да се класираме в средата и през следващия сезон да атакуваме челните места. Дано да дойде моментът, в който да видя класиране на голям форум. Иска ми се да седна на трибуните и да гледам моя отбор в европейските турнири“, продължи легендата.

„Мисля, че е голяма загуба за българския футбол, че ги няма ЦСКА, Локомотив София и Литекс. Не знам защо ръководителите, които донесоха най-големите ни успехи, нямат желание да помогнат сега да стигнем това ниво, което бе преди години. Мисля, че те самите искат това нещо, те искат сами да останат в историята. Но историята се пише и всеки има своето място в нея“, завърши Бонев.

Снимки: gong.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top