Вижте как никога да не разбират, че сте прочели съобщението им във Facebook

Всеки, който има приятели или клиенти във Facebook, несъмнено комуникира с тях чрез вградения чат в социалната мрежа. Веднага щом прочетете подобно съобщениe, отсрещната страна моментално разбира за това – отворите ли го, изписва се Seen.

За много хора тази нотификация се явява като леко притеснение и натиск върху психиката им, тъй като се чувстват ангажирани да отговорят колкото се може по-бързо, а дори и да не са в състояние да направят това веднага, започва да ги човърка субективния понякога факт, че човека отсреща ще очаква моментална реакция.

Освен, че често създава грешни впечатления относно общуването, чата на Facebook не е телефон, за да се реагира мигновено на въпроса отсреща.

Има обаче начин човекът отсреща никога да не разбира, че сте прочели съобщението му. Ето какъв е трикът!

За целта ще използваме разширение за Google Chrome, наречено Facebook Unseen, като така ще си подсигурим още едно ниво на анонимност във Facebook.

Как да го използваме:

Изтеглете Facebook Unseen

Веднъж инсталирано, разширението ще се появи под формата на синя иконка. Кликнете на иконката, за да се уверите, че инструмента е активиран.

Най-хубавото е, че може да го включвате и изключвате, когато си поискате и така да управлявате по-добре анонимността си при четенето на съобщения от Facebook чата. Става като просто кликнете отново върху иконката и щом се изключи, тя ще стане тъмна.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top