Вижте как отпразнуваха 104 години Ботев в Пловдив, Асеновград, Чикаго и Лондон! (СНИМКИ И ВИДЕО)

104-ият рожден ден на Ботев (Пловдив) бе отбелязан подобаващо от феновете не само под Тепетата, но и в Асеновград, в Лондон и в Чикаго. Ето част от декларацията на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив, които снощи в 19:12 часа направиха невероятно шоу на Трибуна Изток на стадион „Христо Ботев“.

„Днес, 104 години след основаването на клуба, феновете на най-стария отбор в България са без своя дом – стадион „Христо Ботев“. „Колежа“, както го наричаме чака своя миг да бъде довършен и отново да приеме всички свои фенове, както е било през последния половин век. За тази цел обаче трябва да сме единни и всички заедно да довършим започнатото преди 4 години.

Време е! Стига сме спали, а да вземем съдбата стадиона в ръцете си, за да се върнем, там където ни е мястото!

Ние имаме КАУЗА и тя е КОЛЕЖА!

Честит рожден ден мой Ботев! Обичам те!“

В американския град Чикаго, където е най-голямата българска общност в САЩ, също отпразнуваха рождения ден. Бултрасите дори публикуваха специална поздравителна телеграма в местния вестник на българските емигранти – BG Voice.

В Лондон, където също има огромна група привърженици на „жълто-черните“, освен 104 години Ботев (Пловдив), отбелязаха и 1 одина от официалното основаване на London Bultras.

Вижте как празнуваха и в Асеновград:

Снимки: bultras.com, facebook

 

 

Подобни статии

Top