Вижте кои са най-добрите хора в Пловдив (СНИМКИ)

Наградиха „Най-добрия човек“ в Пловдив. Събитието е завършек на петата по ред акция „В търсене на най-добрия човек“, организирана от община Пловдив, Националния алианс на хора с редки болести  и  Професионална  гимназия по хранителни технологии и техника.

За разлика от първата година, когато в кампанията са се включили само 300 души, то в петата акция „В търсене на най-добрия човек“ пловдивчани са били по-активни, като над 1 000 пловдивчани са номинирали свои съграждани. Тазгодишните носители на званието „Най-добрия човек“ са избрани от комисия, която разглежда всички предложения.

„Спираме се на най-трогателните истории, но изборът е труден“ – коментира Йорданка Петкова от Националния алианс на хората с редки болести.

Наградените тази година са д-р Ангелина Стоянова – Делева от Детско онкохематологично отделение, д-р Атанас Чапкънов, и.д. началник на Клиника по гръдна хирургия и Христо Николов – председател на ФК „Марица“. Те получиха грамоти от зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков.

Д-р Ангелина Стоянова – Делева е отличена за своя професионализъм в работата си като лекар. Атанас Чапкънов е избран за доброто си отношение към пациентите. А председателят на ФК „Марица“ Христо Николов получи наградата за указаната подкрепа в благотворителната кампания за ремонт на Детската онкохематология.

Подобни статии

Top