Вижте купона на „златните момичета“ (СНИМКИ)

Федерацията по художествена гимнастика и председателят Илиана Раева организираха парти по случай края на Световната купа в неделя вечерта. Веднага след състезанията в „Арена Армеец” състезателки, треньори, както и гостите на турнира от цял свят, разпуснаха в столичния хотел „Маринела”. Залата се превърна в импровизирано дефиле на красиви момичета.

От нашите блестяха дамите от ансамбъла, както и състезателките от индивидуалното – Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова. На партито бе и главният мениджър на индивидуалното направление Бранимира Маркова, както и целият екип от специалисти.

Естествено, Весела Димитрова и Михаела Маевска, както и хореографите, представяха ансамбъла. Вицепрезидентът Мария Петрова както винаги бе изключително елегантна и направи приятно впечатление.

Водещ на партито бе Георги Чобанов, който бе диктор и в залата по време на Световната купа. Известният с купонджийския си характер Жоро вдигна всички от масите за кръшни български хора, но и за любопитни танци. Той влезе в ролята на преподавател, а гостите повтаряха движенията след него.

Снимки: Фейсбук/БФХГ

Подобни статии

Top