Вижте мъжете от коя зодия са най-верни?

Всяка жена мечтае да намери за себе си мъжа, на когото да бъде вярна до края на дните си и в когото да бъде уверена. Разбира се търсенето на такъв спътник в живота заема понякога голяма част от живота на жената. За да Ви улесним, дами, ще ви разкажем кой знак от Зодиака се смята за най-верен към една единствена жена по скалата на верността – от 1 – моногамния, до 3 – кръшкача. Вижте:

Овен: луда глава и страстно сърце

Скала на верността: 2

Ако Овенът се е влюбил, значи на дамата му й е провървяло – той е романтичен и сантиментален. Склонен е да доверява чувствата и усещанията си, затова ще й обещае всичко, което тя поиска.  Овенът обаче, е завоевател и след като постигне целта си бързо може да се прехвърли на нов обект.  Но все пак в отношенията с другия пол той е спокоен и уверен в себе си, ще стане добър защитник, любящ и верен мъж, прекрасен баща и не по-малко прекрасен любовник. Но все пак Овенът не бива да бъде наричан най-верния знак, като се има предвид любовта му към новите предизвикателства.

Телец: не е Казанова, не губи самообладание

Скала на верността: 1

Мъжете Телци изглеждат затворени, но затова пък чувствата на представителите на този зодиакален знак са много дълбоки. Освен това те са настойчиви – ще гонят целта си на всяка цена. Затова, ако видите в очите му желание, помнете, че за Телеца желанието и чувствата са едно и също, а това означава, че момчето е влюбено и на Вас наистина ви е провървяло. В любовта Телците са много нежни, страстни, трогателни и необременени с излишни въпроси. А ако Телецът се е оженил, значи изборът му е съвсем осъзнат и той разчита на взаимност и вярност. Затова Телецът може да бъде смятан за най-верният мъж!

Близнаци: непостоянството е постоянство

Скала на верността: 3

Мъжете Близнаци са абсолютна загадка! По принцип те са много хладнокръвни, в началото на отношенията с една жена ще поискат да я опознаят. Но след това настъпва период, когато Близнакът започва да се вглъбява в себе си. Тогава той започва отчетливо да анализира всичко и ако мъжът Близнаци разбене, че отношенията с дамата на сърцето му са изгодни и комфортни, ще продължи да бъде с нея. Ако не е така обаче, той ще потърси нова цел. Затова, като правило, Близнаците са много непостоянни и склонни към раздяла. Това не означава, че с мъж Близнаци не си струва да се обвържете. Просто е необходимо да знаете някои особености в техния характер.

Рак: толкова прекрасен, но така неверен

Скала на верността: 3

Мъжът Рак на пръв поглед е един от най-надеждните партньори, верен възлюбен и идеален домошар. Но на практика Раците се стремят само към собствения си комфорт. Мъжът Рак намира оправдание на всичко и никога не е виновен. Даже ако неговото момиче го завари в леглото с друга, той ще измисли сто причини и уговорки, но в никакъв случай няма да поеме вината и даже напротив – виновна ще се окажете Вие. Раците са много непостоянни във връзките си. Но сред тях се срещат и такива, които са предани на своята приятелка от ранна младежка възраст.

Лъв – царят на животните?

 

Скала на верността: 1

Мъжът Лъв често можете да отличите от тълпата само по външността му. Той има масивно телосложение (или се стреми към такова), винаги е добре облечен, сресан, обича марковите дрехи. Лъвовете са материалисти. Но също така подаряват подаръци с най-голямо желание. Лъвовете са един от най-верните знаци на Зодиака. Може да се разделите с Лъв по няколко причини: ако си мислите, че го превъзхождате, ако кариерата ви е по-добра или ако се опитвате да управлявате отношенията Ви. Но иначе можете да бъдете уверени: Лъвът ще ви бъде верен и надежден партньор!

Девите: надежни и практичны, но защо не ги ценят?

Скала на верността: 1

Мъжете Деви не са никак прости. Те не обичат театрални постановки, затова ще танцуват с Вас до сутринта и няма да Ви четат стихове под прозорците. Девите винаги анализират и обръщат внимание на детайлите. Мъжът Дева помни в какво сте била облечена, как сте се държали, какво сте говорили. Сексът за такъв мъж не е просто физически контакт. Те са достатъчно внимателни и избирателни, боят се да не се заразят с нещо, затова случайните връзки при тях на практика липсват. Затова, може да се смята, че Девите са верни мъже.

Везните са под покровителството на Венера

Скала на верността:1 

Везните са честни, внимателни, могат да бъдат надеждни приятели и партньори. Не са завоеватели, могат да се загубят дори в битовите въпроси, ако не успеят да се адаптират към ситуацията. Обичат да доставят удолодствие, да флиртуват, да играят и в отговор очакват похвали, признание, одобрение и възхищение. Мъжете Везни обичат стабилността и уравновесеността, затова рядко ще Ви изменят или ще скъсат с Вас. Ако все пак изменят, ще разберат, че не се чувстват добре.

Скорпион: най-добрия любовник?

Скала на верността: 1

Прието е да се смята, че именно Скорпионите са най-добрите в леглото. За мъжа Скорпион не е необходимо да сте достъпни: колкото сте по-недостъпни и неразбираеми, толкова по-добре, интересът ще е по-голям, а хазартът – по-силен.  Скорпионът има две страни – душа и тяло. В повечето случаи той разкрива преди всичко външната си страна, а достъпът до душата му трябва да се заслужи. Освен това тези две съставни части са постоянно в конфликт: душата иска дабъде вярна, а тялото… Е, Вие знаете накъде го призовава. Затова Скорпионът се сичта за най-неверния от всички знаци на Зодиака. Но все пак Скорпионите се женят, а ако това стане, значи Ви е провървяло: той пази своята територия, дом и семейство като крепост.

Стрелец — той и в Африка пак ще бъде Стрелец

Скала на верността: 3

Името на този зодиакален знак е много хармонично и в съзвучие с неговия притежател. Мъжете Стрельци са пожизнени експериментатори, и не е важно, какво ще намерят или получат — важен е процесът. Те искат да пробват всичко. Въпреки това, те са два вида: първите насочват сексуалната си енергия към съзидание, творчество и в услуга на другите хора; а вторите стават искинсти донжуановци. При това любовта за тези представители на знака е спорт, игра и приключение. Стрелците се женят тогава, когато разберат, че идеален партньор не съществува и трябва да се задоволят с това, което имат.

Козирог — ето това е истинска стабилност!

Скала на верността: 1

Козирозите се влюбват много трудно, но ако това все пак стане, любовта им е много дълбока. Козирозите не могат да изразяват чувствата си, те не са романтици, но това не им пречи да създават стабилни отношения. Ако Козирогът се е влюбил в една жена, тя може да бъде уверена, че той няма да й измени и няма да се разведе с нея. За да покориш Козирог не е необходимо да имаш модерни дрехи или да си умело гримиран. Той по-скоро е консерватор и ще оцени обикновеният класически костюм повече от клоунския. В брака са практични, внимателни и трудолюбиви. Такива отношения изискват и от партньорите си.

Водолей: свободата е всичко!

Скала на верността: 3

Водолеите не са привикнали да се молят, затова, ако искате да  имате някакви отношения с тях, направете първата крачка и той  ще направи втората. Водолеите са моногамни, затова са верни в брака. Те се доверяват на партньора си, не го контролират и често са склонни на компромис. Но колкото и да е парадоксално, сред Водолеите доста често се срещат разводи. И това е така, защото партньорът счита, че Водолеят прави повече за другите, отколкото за семейството си. Водолеят може да си тръгне, когато разбере, че са го „привързали“ към дома. Преди това той дълго готви план за отстъпление, но всичко накрая става внезапно.

Риби: чувственост и душевност

Скала на верността: 1

Рибите са меки и добри, умеят да мечтаят и да съпреживяват. Любовта идва при тях тихо и незабележимо, но с времето узрява и се развива. Това са онези представители на Зодиака, които могат да четат стихове и да пеят серенади под прозореца. Но у монетата винаги има две страни. Втората е в това, че вместо възвишени чувства и емоции Рибите нерядко избират най-вече сексуалното удоволствие. В брака обаче мъжете Риби са най-привързаните и преданите – те правят всичко за семейството.

Подобни статии

Top