Вижте най-великите голове на тримата Христовци! (ВИДЕО) - DC news

Вижте най-великите голове на тримата Христовци! (ВИДЕО)

Вижте головете на тримата Христовци

Вижте най-великите голове на тримата Христовци – Христо Колев, Христо Бонев и Христо Стоичков. Поводът ни даде най-успелият футболист в българската история, носител на Златна топка, Златна обувка и голмайстор на Световното първенство в САЩ през 1994-а година. Камата лично е настоял двамата му предшественици с №8 в националния отбор също да присъстват с архивни кадри във филма, който американската телевизия „Унивижън“ снима специално за него.

Христо Колев-Бащата е първият български футболист, продаден за над 1 милион лева. Това носи първите големи приходи на родния му клуб Локомотив, а в момента около него като старши треньор е сплотен целия отбор Другият велик локомотивец Христо Бонев, освен като гениален футболист, ще бъде започнен още като треньор на България и като добър управник на „черно-белите“.

Христо Стоичков обаче задминава батковците си и цяла Барселона пада в краката му. Сяда с Купата на европейските шампиони пред ложата на английската кралица на „Уембли“, а през 1994-а година е един от героите на Пеневата чета с бронзов медал от Световното първенство.

 

Подобни статии

Top