Вижте най-верните знаци от зодиака!

Няма какво да се лъжем, според астрологията някои зодиакални знаци имат по-приключенски дух и са по-склонни да изневеряват. Други, напротив са от по-семеен тип и се задържат дълго време със своите половинки без да кривнат от пътя. Ето към кои да се насочите, ако искате до себе си верен партньор и дългосрочна връзка.

1. Рак

Раците са най-семейният тип от зодиака. Те търсят сигурност и бързо приемат партньорите си като част от семейния и приятелския си кръг. Почти никога не се хвърлят в отношения, в които не виждат перспектива. Много добре помнят какво и кога ги е наранило затова не биха причинили нещо подобно на своята половинка. Когато връзката не върви, те се борят докрай, за да спасят отношенията.
2. Телец

Тъй като управляващата планета на Телец е Венера, представителите на този знак търсят не само любов, но комфорт и спокойствие в отношенията. Няма да се втурнат към авантюри, защото просто не се стремят към нещо, бурно, различно и интересно. Те просто искат нормално развитие на отношенията и чиста, искрена и взаимна любов.
3. Козирог

Абсолютни реалисти и перфекционисти, здраво стъпили на земята, те мислят практично и никога няма да си позволят да рискуват сериозните си отношения с някоя забежка. Това е и зодията, която най-рядко се развежда. Изберат ли някого, го избират за цял живот.
4. Везни

И Везните са покровтелствани от Венера и също са в търсене на хармония и балансираност в отношенията. Дори да си помислят да изневерят, те хубаво ще премислят плюсовете и минусите и, разбира се, ще осъзнаят, че това е пълна лудост. Те могат добре да се поставят на мястото на партньора си и поради тази причина не биха си позволили да го накарат да страда.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top