Вижте най-желаните черти и навици на зодиите в любовта

ОВЕН
Вече всички знаят, че в любовта, както и в работата, вие сте привикнали да бъдете шеф и винаги да гледате строго и невъзмутимо! Освен това, вашият сексуален магнетизъм има съвсем различен характер и не произлиза от вашата сила, а от слабостта ви. Колкото повече мекота си позволявате във взаимоотношенията, толкова по-дълбоки стават те. Демонстрирайте своята уязвимост по-често – вашият партньор/ка очевидно харесва това.

ТЕЛЕЦ
Знакът, който се управлява от Венера, е просто създаден за любов. Вие наистина знаете и сте в състояние да се насладите и на кокетни първи срещи, и на напълно зрели отношения. Вашата сила е в докосването. Прекрасно познавате цялата сила на допира с кожата. Качествени чаршафи, възглавници и бельо са винаги приоритет. Като типично земен знак се уверете, че сте дали на партньора си надеждна основа за себеизразяване, и отношенията ви веднага ще станат много по-продуктивни. След като положите солидна основа за любовта, вие ще бъдете в състояние да изградите върху нея стабилен живот заедно.

БЛИЗНАЦИ
Мозъкът е основната ви слабост,  тъй като именно тази част на тялото вие смятате за най-привлекателна в партньора си и доминираща за вашата зодия. „Децата“ на Меркурий обичат с ушите и, в прекия смисъл на думата, ласкавият шепот в ухото може да ви накара да загубите ума си. Въпреки, че поставяте на първо място собствените си интелектуални способности, все пак любовта не може да съществува само в главата ви. Дайте си възможност да изстинете малко и се опитайте да развиете емоционалната връзка. Насладете се на тишината с партньора или партньорката, а не на фантазиите. Стремете се към баланс на сърцето и ума!

РАК
Влагате много усилия в това, да се обвиете с безопасен пашкул – уютен дом, в който планирате да „живеете дълго и щастливо“ заедно с партньора. Но след като изпитате неподправен физически комфорт, започвате да се замисляте за „качеството“ на вашата любовна връзка. Емоционалната сфера, безусловно, заема първо място при вас. Заедно с това потребностите на  партньора могат доста да се отличават от вашите собствени, затова е необходимо малко време „за привикване“. И, ах колко много си падате по сладките  прегръдки и подаръци!

ЛЪВ
Управлява ви Слънцето, а това означава, че разцъфтявате, когато се намирате в центъра на вниманието, обожавате атмосферата на разкош и скъпи подаръци. Няма да останете длъжни на партньора си, защото можете да бъдете много щедри в проявата на чувствата си. Но помнете: когато лъчите на слънцето греят прекалено силно, става горещо и може да се изгорите – не се заплесвайте по дреболиите, охладете се и направете почвика.

ДЕВА
Романтичните отношения в живота ви се развиват като сюжет в стар филм. Но вие можете по достойнство да оцените класическото ухажване, вечерите в семеен кръг и пикниците на село – вашата любов се гради на онази благородна невинност и чистота, които днес не се срещат често. В идеалната ситуация партньорът ви трябва да внесе яркост и смях в живота ви, но в същото време, да бъде добре възпитан – като вас.

ВЕЗНИ
Представителите на вашата зодия винаги и във всички любовни връзки се надяват на брак. Затова полагат много усилия, за да може партньорът да се почувства неповторим. Вие сте цар на романтичните нощи, за които може само да се мечтае. Приятната музика, приглушената светлина, цветовете и ароматите просто ви очароват. А и как може да бъде другояче, след като ви покровителства Венера. Любовният урок, който трябва да научите наизуст: ценете повече себе си и намирайте време за собственото си удоволствие.

СКОРПИОН
Любовта за вас се крие във формулата: „Всичко или нищо!“. Способни сте да почувствате другия много дълбоко и можете да простите дори огромна обида. Емоциите ръководят живота ви много повече от разума. Трябва да се замислите за това! Преди да направите окончателния избор на спътник в живота, убедете се, че той мисли като вас и има същите стремежи и мечти. Така че, не се хвърляйте с главата надолу, а намерете време да се опознаете отблизо.

СТРЕЛЕЦ
Ключовата дума в живота ви е свобода: ум, дух, действие… Вашият партньор трябва да го разбере и да ви осигури необходимото пространство. В същото време ви е необходим компаньон-пътешественик – заедно ще можете да мечтаете за нови приключения и да им се отдадете напълно в едно пътешествие до края на света. Като представител на огнена зодия, във вас са заложени немалко страсти и здравословен сексуален апетит – това е, което така привлича противоположния пол. Така че, обърнете внимание на най-издръжливия „борец“ за ръката и сърцето ви.

КОЗИРОГ
Вие сте пример за естествена елегантност. Вашата планета-покровител — Сатурн винаги е била ориентирана към бъдещето, така че вие ще инвестирате своето време само в този човек, с когото съществува перспектива за дълъг брак. Околните се възхищават на вашата амбиция и стремежа ви на цената на всичко да заемете лидерска позиция. Силните представители на земнитезнаци имат остро развито чувство за осезание – затова и вие самите много остро реагирате на всяко докосване. Препъни камък за развитието на каквито и да е взаимоотношения може да стане работата ви, която никога не бихте принесли в жертва на връзката си. Спрете се и претеглете добре всичко, преди ситуацията да стигне прекалено далеч.

ВОДОЛЕЙ
Като правило, отношенията ви с бъдещия партньор започват на основата на приятелството и общите интереси. В момента, в който връзката ви започне да се развива на любовно равнище, ще ви бъде необходима сериозна доза свобода и малко лично пространство. Правилният партньор ще се възхищава на независимостта ви и няма да започне да я възприема като заплаха за отношенията ви. Съсредоточени в развитието на личните си интереси, вие също уважавате това качество (независимостта) във вашия партньор.

РИБИ
Рибите са зодиакален знак, известен със своя чувствен подход към живота. Способни сте да обичате безгранично. Отделяте много повече внимание на духовната близост, отколкото на материалните ценности. Вашият партньор също, както и вие, трябва да цени честността в отношенията и да бъде добър слушател: вие няма да можете да бъдете с човек, който не проявява съчувствие, когато му изливате душата си. Всякакви прояви на любов за вас са изключително важни и държите да ги получавате в ежедневието си.

Източник: elle.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top