Вижте топ офертите за 8 декември в Пловдив

8 декември в Пловдив

Броени дни остават до празника, който студентите чакат цяла година – 8 декември. Тази година бъдещите висшисти масово търсят възможно най-евтиния вариант за прекарване на празника.  Повечето обаче са категорични, че дори с малко средства, ако компанията е весела, то купонът е гарантиран.

Има и студенти, които все още не са решили къде да празнуват. Ако и вие сте сред тях, ето  нашите предложения за водещи клубове в Пловдив, където веселбата както винаги ще е на високо ниво.

За тези от вас, които няма да напускат пределите на града, но разчитат на голям купон с яка музика, клуб „Библиотеката“ подготвя много изненади. Входът е свободен, а напитките ще са на цени като за студенти. Началото на партито е в 21 часа.

Студентски празник с най-скандалния рапър на балканите Криско ще се състои в Encanto – bar & diner. Програмата започва в 21 часа и освен изпълненията на любимеца на тийнейджърите включва DJ Show, балет „FAME”  и много награди. Организаторите обещават диво парти и ударно начало на новия сезон. Цената на куверта е 39,90 лв., което е приемлив вариант за звезди от ранга на Криско и компания.

Уникален купон само за бъдещи висшисти са подготвили и в White Bar в Пловдив. За настроението ви ще се погрижи DJ Turbo, подкрепен от изкусителни танцьорки. Освен това ще има и специална томбола с големи награди. Много страст , емоции , промоции , и незабравимо студентско парти ви очакват и в бар Естрея. Secret Fail с  DJ G & BALLET AMNEZIA пък стартира точно в 22 часа в Емементо.

Рок клуб „Безистен“ тази година организира парти специално за бивши студенти. Купонът за всички, които искат да си припомянт сладостта на студентския живот, започва в 19 часа, а входът е свободен.

 

 

Подобни статии

Top