Вижте удара, с който Кубрат Пулев ще победи Кличко (ВИДЕО) - DC news

Вижте удара, с който Кубрат Пулев ще победи Кличко (ВИДЕО)

Вижте удара на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев ще нокаутира Владимир Кличко с удар, измислен от неговия бивш треньор и откривател Тодор Занданов. Тази техника е помогнала на бившия шампион да нокаутира много от своите противници през 50-те тодини на 20-и век и логично е кръстен „Занданката“.

„Сигурен съм, че Кубрат ще победи. Още преди година се видях с него и му казах как да бие Кличко. Има два начина за изпълняване на удара. Първият е да се вкара десен полукрос като изпреварващ удар над лявата ръка на Кличко. Вторият вариант е с лек отклон наляво, разкри тайната Тодор Занданов.

„Трябваше аз да готвя Кобрата два месеца и той нямаше да има никакви проблеми с Кличко. Немската треньорска школа е прекалено силова и не се залага на техника и на тактика. Доста са еднообразни, дори и когато губят“, добави Занданов, който познава отлично Кличко.

Треньорът е водил друг българин в Украйна за мач срещу световния шампион. Васил Кудяков губи по точки професионалния двубой в четири рунда. След това дълги години се хвали, че е успял да се завържи на крака срещу мощния украинец.

 

Подобни статии

Top