Вижте шоуто на Данчо Йовчев, Станка Златева стана гимнастичка (СНИМКИ И ВИДЕО)

Спектакълът „Нощ на звездите“, вдъхновен от приятелството между Йордан Йовчев и Енчо Керязов, събра световноизвестни артисти от цирковата арена, знакови имена от световния музикален подиум и спортисти – златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри. Шоуто, продължило над два часа и половина, бе от световна величина с много спиращи изпълнения, изтръгнали аплодисментите на зрителите в препълнената с 12 000 зрители зала „Арена Армеец“, съобщава агенция Блиц.

Петото издание на инициативата в подкрепа на талантливи деца започна с награждаването на ученици в категориите „Изкуство“, „Спорт“ и „Образование“. За първи път бяха отличени и деца в неравностойно положение – за непоколебима воля и желание за победа въпреки житейските обстоятелства.

След това бе даден старт на грандиозното шоу, в което „магът“ Петър Стойчев (плувен маратон) превърна голямата шампионка в борбата Станка Златева в грациите от ансамбъла по художествената гимнастика. Момичетата на Ина Ананиева, които преди броени дни се завърнаха с едно златно и две бронзови отличия от Гран При турнира в Москва, изпълниха прекрасно съчетание с ленти, след което на сцената се качи клоунът без маска Андрей Жигалов.

В звездното шоу се включиха още световноизвестната акробатична трупа „Рокашкови“ и братя Ковачеви, които представиха своя коронен номер „Колелото на смъртта“. Специално за „Нощ на звездите“ дуо Ковачеви направиха опит за световен рекорд – салто със завъртане на 360 градуса, но за съжаление не успяха. Публиката видя още майсторските изпълнения на гимнастиците Юри Кеки и Алексей Немов, Дмитрий Григоров, клайвдайвинга на Тодор Спасов и приятели и още една звезда на цирковото изкуство – Мартин Силаги с „Колелото на Сир“. Кулминацията на вечерта бе съвместно изпълнение на Данчо Йовчев на халки. На сцената се появиха цигуларят Васко Василев и самият Енчо Керязов. Водещи на шоуто бяха Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Снимки: blitz.bg

Подобни статии

Top