Вижте 15 от най-горещите СНИМКИ на Мария Шарапова!

В последно време Мария Шарапова е още по-голям обект на внимание от страна на медиите, а причината е скандалът с употребата на мелдоний. А бяха години, когато нейната известност не я сваляше от първите страници на спортните и модните издания с нейните велики победи и умопомрачителна външност.

Тези 15 горещи снимки ще ви върнат в онези славни времена, които не бива толкова бързо да бъдат забравяни.

15. На точици

Снимката на плажа ще ви накара да забравите настоящите най-лоши времена за Маша, която напуска Русия като дете и на 11-годишна възраст започва първата си работа за световния спортен гигант Nike.

14. Изрязаният бански

Тук се вижда колко висока е Мария – тя е не само невероятно секси спортистка, но и една от най-високите в света. Освен това има изключително интересни хобита – обича да ходи на кино, да пее, да танцува и да спи.

13. Не е за малолетни

О, тези крака! Мария е просто великолепна. На тази фотография тя прилича повече на професионален модел, отколкото на тенисистка. А наистина в биографията и има време, когато е била модел.

12. Синьото й отива

Късата рокля присъства неминуемо в гардероба на всяка жена, особено за моменти, когато тя иска да покаже потресаващите си крака. Шарапова е толкова висока, че с лекота би била отлична баскетболистка. В биографията й има такива моменти, когато е била в компанията на баскетболисти.

11. Няма отърване от папараците

Добрата стара класика – с черен бански на плаж в Канкун. Не е толкова бляскаво, но въпреки това е не по-малко стилно и сексапилно. А сега Мария има достатъчно свободно време за плаж и за подобни фото сесии.

10. Пот се лее като река

По време на игра Мария е особено сексуална – особено когато е изтощена след тежък сет. А подобни снимки ще започнат да покачват цената си – скоро няма да я видим отново в игра.

9. Истински модел

Това, което никой не може да вземе на Мария, за разлика от много спортисти, е нейната женственост и крехкост. Мария не изглежда като човек, за когото съществува единствено спортът на този свят. Тя обича да позира и да участва във фото сесии.

 

8. Даже и по такива бикини тя е прекрасна

 

Мария притежава една страна, която хората често не забелязват. В случай не говорим за нейната прекрасна душа или за това, че се занимава с благотворителност. Тук става въпрос за нейния великолепен задник. Обикновено нейните снимки са в профил или анфас, а тази разкрива “тъмната й страна”.

 

7. Почивка, разхладителни напитки и малко чат

 

На тази снимка Мария се наслаждава на почивката си по време на ваканция. Животът на звездата не винаги е бил розов и като на курорт. Особено, когато семейството й емигрирало в САЩ с едва 700 долара в джоба.

 

6. Фотосесия

 

Класическа поза – и в нея по бикини на плажа Мария очаквано изглежда съблазнително. И отново обърнете внимание на ръста й – тя просто не се побира в кадъра.

 

5. Розови точици

 

Още една снимка на Мария по бикини – още по-забележителна от останалите. Но на вас сигурно вече ви е омръзнало от подобни фотографии? Какво, не? Още по-добре! Тук лицето й е великолепно! А, вие не сте забелязали лицето – напълно разбираемо е да сте гледали повече другаде.

 

4. Шикозна рокля

 

Тук виждаме Мария в целия й блясък и грациозност. Но най-доброто на тази снимка е изражението на лицето на момичето до нея: “Мен ли снимате? Достатъчно вече, долни папараци! Оставете ме на мира!”. Тя въобще не подозира кой седи до нея.

 

3. Трябва да помислиш за кариера на модел!

 

Май вече споменахме за краката й? Нищо – те заслужават човек да се връща към тях още веднъж и още веднъж. Не бива просто да спрем да мислим за краката на Шарапова.

 

2. Така се позира на плажа

 

“Привет, казвам се Мария и аз просто излязох да се поразходя и да се попека на плажа”, Сякаш случайно направената снимка всъщност е отлично режисирана. Само погледнете тази тренирана и стегната фигура!

1. О да, тя обожава точките!

Последната снимка на Шарапова, която публикуваме, но не по-малко секси от останалите. Може би нейната тенис кариера ще завърши заради допинга, но в останалото, уверени сме, тази млада дама ще ни удиви още много пъти!

Източник: pure-t.ru
Превод: DCNEWS 

Подобни статии

Top