Виж коя екшън героиня си според хороскопа!

Козирог – Тринити от „Матрицата“

Госпожица Козирог счита, че изобщо не е интересно да е супергероиня. Защото това привлича прекалено много внимание и пречи на работата. А трябва да се работи, защото кой, ако не Козирогът, ще спаси света? Затова Козирозите бързо си избират някого, прочитат му кратка лекция за спасението на човечеството и го изпращат на предна линия. И внимателно го следят, да не би да бяга от отговорност или нещо да обърка. Защото нали знаете – на тези герои само им дай възможност и ще объркат конците.

Водолей – Лило от „Петият елемент“

Водолеите са тези героини, на които всички се уповават, защото кой, ако не Водолеят ще свърши работата? При това самите дами Водолеи не разбират съвсем къде е проблемът. Цялата работа е в това да съберат сплотен отряд, бързо да победят всички лоши хора и да спасят всички добри. Къде виждате трудности? И докато околните се опитват да намекнат на Водолея, че това практически е невъзможно, Водолеите бързо възстановяват световния ред и предлагат на всички да отидат на бар и да се повеселят. А и кога друг път ще има такъв повод, а?

Риби – Арвен от „Властелина на пръстените“

Ако наречеш Рибата супергероиня, тя ще бъде страшно оскърбена, ще ви смрази с убийствен поглед и завинаги ще ви премахне от приятелите си във Фейсбук, а също и в живота си. Защото спасението на света е мръсна физическа работа, с която трябва да се занимават специално обучени мъже, а не нежни елфически принцеси. Макар че Рибите винаги се влюбват в специално обучени мъже, защото всички останали им се струват слабаци. Проблемът е в това, че тези мъже през цялото време някой се опитва да ги свали, а ето това вече Рибите не могат да изтърпят. Затова те оседвалат коня, наточват меча и заплашват да издерат нечие Всевиждащо Око. Бавно и с вкус. И бъдете уверени – ще го издерат.

Овен – Зина, принцесата-воин

Овните са истински супергероини. Всички останали знаци излизат на пътеката на войната със Злото заради стечение на обстоятелствата, а Овните – заради зова на сърцето. Овните не търпят, когато някой обижда слабите и нещастните, защото самите те са силни и справедливи. А под копринената блузка те имат бронирано сърце, защото са и далновидни. Така че не си и помисляйте да обидите някой беззащитен пред момиче Овен, тя е способна с един удар на крака да ви счупи основата на черепа, кариерата и репутацията.

Телец – Мисис Смит от „Мистър и мисис Смит“

Телците предпочитат да скриват своите супергероични способности и да се правят на скромни домакини, защото иначе пак ще ги накарат да спасяват света, докато на тях им се иска да лежат под одеалото, да четат книжка и да дъвчат солети. И момичето-Телец може да си позволи това, защото процесът на спасяване на света тя вече го е овладяла и всичко си върви само, като по релси. Дотогава, докато някой също толкова надарен не влезе и не развали нещата. Тогава Телецът въздъхва, намира шприцът за украсяване на торти, прави от него автомат Калашников и бързичко обяснява на всички, как трябва да се живее и работи, за да има наоколо щастие и благоденствие.

Близнаци – Натали Кук от „Ангелите на Чарли“

Близнаците не могат да вършат геройства сами, трябват им поне две приятелки със също такива суперспособности. Защото да си сам – първо, е много скучно: със злодеите е напълно невъзможно да си побъбриш за кино и обувки! И второ, на Близнаците е особено необходима някаква удържаща сила. Защото те няма да спасят света, а ще обърнат всичко с главата надолу и не е ясно дали някой ще оживее. И не защото са лоши, просто Близнаците много искат да видят какво ще се получи в крайна сметка.

Рак – Сара Конър от „Терминатор“

Раците са убедени, че силата на жената е в нейната слабост и ще се правят на нежни цветчета докрай. Да, уверени са, че да се управлява огромна къща, да се възпитават пет дечица, да се обработва огромна градина и да се правят консерви в промишлени мащаби – това са едни такива прости и приятни неща, даже няма какво да се споменава за тях. Затова Раците не правят геройства, докато нищо не заплашва семейството им. Но ако се появи заплаха – о, тогава Раците се превръщат в супержени, способни да смачкат и самия Терминатор като кутийка от бира. И ще го смачкат. А след това ще уверяват всички, че не знаят какво точно се е случило. Сигурно е станало случайно…

Лъв – Денерис Таргариен от „Игра на тронове“

Лъвиците са родени кралици, затова и суперсилата им е съответстваща: Лъвиците нищо не правят сами, те имат достатъчно чудовища под ръка, които да изтрият от лицето на земята всеки, само защото са го посочили с царствения си пръст. При това Лъвицата нищо не прави нарочно: тя даже не обявява специално, че си търси нов дракон. Драконите сами се стичат и махат с люспести опашки, търсейки кралско внимание. И ако Лъвицата бъде благосклонна драконът просто ще разруши някоя непристъпна крепост и ще завоюва за Лъвицата още едно кралство. Просто от прилив на чувства.

Дева – Хърмаяни Грейнджър от поредицата за Хари Потър

Девите са способни да спасят света по всеки подходящ начин, но предпочитат този, който им е най-любим: да отидат в библиотеката и да прочетат как са го спасявали досега преди тях. А след това Девата ще намери двама смели герои, които не знаят толкова много и ще започне да ги учи. При това, трябва да отбележим, че Девата знае как да спаси света още в тази минута, но няма да каже на никого. Защото иска да удължи удоволствието. Кога ще и падне друг подобен случай? Героиге прилежно тренират, записват в тетрадки примери и задават уточняващи въпроси – на всеки му се иска да погледа отстрани такова чудо!

Везни – Катнис Евърдийн от „Игрите на глада“

Везните до последния момент не са уверени искат ли да са героини или не. От една страна е интересно: слава, приключения, а също и красив лък ще ти дадат. А от друга – героите понякога умират. Кой ще ти даде гаранция, че всичко ще е наред? Няма гаранция! Затова Везните биха си помислили още малко. Дотогава, докато съдбата не каже: или бъди герой, или се предавай – втори шанс няма да имаш. Тогава Везните бързо правят невъзможното и още един-два по-малки подвига и се успокояват. За една-две минути. Защото по време на подвизите, Везните непременно ще се влюбят в някого и сега ще трябва да избират – да се върнат към предишната любов или да останат с новата?

Скорпион – Люси

Суперсилата на Скорпионите винаги удивлява и самите тях. Т.е. дамите Скорпиони винаги прекрасно знаят, че са способни на много и въобще не се опитват да сдържат силата си. Но работата е там, че ако Скорпионът се опита да прояви цялата си мощ, ще се разтресе целия свят. И веднага ще се промени към по-добро. А Скорпионът ще се огледа и ще каже: „Охо, я какво мога! А ако  пробвам по този начин?“ и ще завоюва цялата Вселена. Защото това, че притежава сила означава, че на някого това е необходимо, нали?

Стрелец – Джордан О’Нийл от „Редник Джейн“

Жената Стрелец е истинска супержена, за разлика от всички останали зодиакални знаци. Тя не извършва геройства, тя просто така си живее. Ако й кажат, че може да се живее другояче, тя ще се удиви. А ако й кажат, че е силна, но като жена и не повече – просто се завийте в чаршав и започвайте да пълзите към гробището, защото нищо няма да ви спаси. Стрелецът няма да се успокои, докато не докаже, че по принцип е по-силна от всички и не й пука за пол, възраст и мускулна маса. Стрелецът ще поиска взвод мъже, ще ги подчини и ще победи в някоя война. Ще получи орден и — не, няма да се успокои, разбира се. Докато не получи званието генералисимус на междугалактическата армия!

Източник: cosmo.ru

Подобни статии

Top