Вили Вуцов: Ботев ще заложи на агресивен стил на игра

Ботев с агресивен стил на игра

На редовната си пресконференция преди предстоящия футболен кръг треньорът на „Ботев” Пд Велислав Вуцов обяви, че изминалата седмица е била много успешна за клуба. Той изтъкна, че всички формации на „Ботев” са постигнали победи в своите групи.

Оценката на Вуцов за мача със Славия бе положителна. Според него отборът е изиграл един добър мач, като похвалите му бяха отправени към играчите от защитната линия.

За предстоящото дерби с Хасково треньорът няма да може да разчита на контузения Филип Филипов. Досега лекарите смятаха, че диагнозата на Филипов е херния, но за щастие тя не бе потвърдена. Въпреки това футболистът няма да може да вземе участие в мача, тъй като е със силни болки. Не е ясно дали в двубоя от следващия кръг участие ще вземе Росен Колев, който също е с контузия.

Треньорът обясни, че бъдещата стратегия на отбора ще се гради върху агресивен и атакуващ стил на игра, за което ще бъдат привлечени само класни и талантливи футболисти. Вуцов добави, че в момента се търсят ляв защитник и нападател.

Той изрази добрите си впечатления от таланта на школата Наско Милев, който в момента е на лагер с младежкия национален отбор. Занапред Милев ще се подготвя с представителния отбор на „Ботев”.

Наставникът на канарчетата изрази и своята благодарност към всички треньори, които работят в клуба.

На въпрос как ще коментира успеха на „Лудогорец” и влизането в групитена Шампионската лига, Вуцов поздрави орлите.

 

Подобни статии

Top