Вили Вуцов пак налетя на бой на фен след загубата от ЦСКА

Вуцов пак налетя на фен на ЦСКА

Старши-треньорът на пловдивския Ботев Вили Вуцов отново налетя на бой, този път на фен на ЦСКА, след като отборът му загуби с 0:1 при гостуването си на стадион „Българска армия“. Сценката се разви на път към автобуса на „жълто-черните“, където Вили бе пресрещнат и атакуван с обидни реплики от привърженик на червените.

Двамата си размениха остри думи относно съдийството. Вуцов имаше претенции за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Сънди. Той бе вбесен от хулите на фена и тръгна да го бие, но бе спрян от охраната. Фенът пък бе изтикан към ресторанта на стадиона и мелето се размина.

Подобен инцидент, заради който Вили гледа един мач от трибуните, стана в Дупница. Там треньорът бе уцелен с бутилка минерална вода от местен привърженик, а специалистът гневно му върна жеста.

Победният гол за ЦСКА снощи отбеляза Тони Силва в 67-ата минута след грешка на защитата и силни съмнения, че е в положение на засада. ЦСКА е твърдо на върха с актив от 26 точки, а Ботев остана на шестото място с 18. Останалите срещи от кръга са днес.

 

Подобни статии

Top