Влогъри и фенове си спретнаха благотворително шоу под тепетата (СНИМКИ)

влогъри (30)

Пловдив отново се превърна днес в център на младостта и добротата. В града под тепетата влогъри и техни почитатели от цялата страна се събраха на благотворителна фен среща, организирана от Интеракт клуб – Пловдив, в подкрепа на децата със синдром на Даун.

Пловдивските влогъри Кристиан Танев и Антон Янакиев – Тонкиса успешно се превъплътиха в ролята на домакини и посрещнаха в бар Фабрик колегите си от различни кътчета на страната. Единственият, който не се появи навреме бе Цветослав Цонев – Цуро, тъй като влакът му пристигна на гарата с около час закъснение.

Докато го чакаха всички се забавляваха с негови клипове на видеостената и мислеха как да го посрещнат по възможно най-ефектния начин. Така Цуро влезе в бара под мощни скандирания „БДЖ“ и мигновено се включи в купона.

Близо три часа имаха на разположение тийнейджърите, за да се снимат, получат автографи и поговорят с видео идолите си. Някои предпочетоха да си направят селфи, други пък поискаха да им се разпишат директно върху кожата.

Влогърите уважиха каприза на всеки един фен и не пропускаха да им напомнят ако имат възможност  и желание да дарят средства за каузата.

Кулминацията по време на срещата бе конкурсът за „най-тъпи въпроси“, авторите на които получиха ефектни ключодържатели за спомен.

Феновете се интересуваха от всичко – каква музика слушат влогърите, кога са започнали да правят клипове, защо Цуро мрази географията и най-вече какви ще са следващите им проекти.

Най-смелите тийнейджъри получиха и възможността накрая да се съберат в група и да участват в следващия съвместен клип на Крис и компания. „Дайте всичко от себе си и скандирайте силно заедно, защото в този клип ще вземат участие всички влогъри, които са днес тук“, надъха ги той.

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top