ВМРО започва консултации с Патриотичния фронт за изборите догодина - DC news

ВМРО започва консултации с Патриотичния фронт за изборите догодина

ВМРО започва консултации с Патриотичния фронт

ВМРО започва консултации с коалиция „Патриотичен фронт” за общо участие на предстоящите догодина местни избори. Въпреки че „войводите” бяха част от формацията за вота на 5 октомри престоят нови преговори, защото настоящият договор изтича. Областните лидери на партията са категорични, че без значение как ще се яват на изборите , единствената им цел е да извадят ДПС от властта.

Основна задача на ВМРО е да се намалят мандатите на ДПС за предстоящите местни избори, защото от години кметовете на Пловдив и в областта са заложници на движението за права и свободи. Според войводите практиката, която налагат хората на Доган чрез обръчите от фирми и копрупциони схеми, трябва да бъде спряна.

Колкото и ДПС да е либерална партия като член на Либералния интернационал в Европа, тук не става въпрос изобщо за либерални идеи. Всяко нещо се осребрява, то се използва и на избори и пак отново в порочен кръг се използва след изборите, коментира областният лидер на ВМРО Стефан Послийски.

Според регионалния координатор на ВМРО Александър Сиди управленският мандат на ДПС в Пловдив град след изборите в неделя е незаслужен заради недостатъците на системата за разпределение.

Заради големият брой сгрешени бюлетини от ВМРО отново поискаха задължителен образователен ценз на гласоподавателите.

 

 

 

Подобни статии

Top