ВМРО и НФСБ раздадоха баклава за жертвите на Ислямска държава

baklava

ВМРО-БНД и НФСБ раздадоха днес баклава пред съда в памет на загиналите жертви на Ислямска държава. Патриотите разположиха сладкия десерт на масичка пред съда, а зад нея развяха националния трибагреник.

Днес е краят на делото за радикален ислям в Пловдивския апелативен съд. Ние сме били на всяко заседание досега и твърдим, че в България има радикален ислям и има вече издадени присъди, но те са обидно малки. Това всъщност е доказателство за абсолютната липса на държавност, посочи  пловдивският лидер на ВМРО-БНД Александър Сиди.

Той посочи, че акцията за раздаване на баклава  е по две причини:

Едната е, че за съжаление с тази държавност трябва да свикваме с този десерт, а другата – по-сериозната причина е, че по стар християнски обичай се раздава за упокой на душите на загиналите – тези, които загинаха на кървавите плажове в Тунис, в редакцията на Шарли Ебдо и всички останали жертви на радикалния ислям.

Воеводите бяха донесли два килограма  баклава и я раздадоха на медиите.

Идеята е да почерпим вас журналистите, защото в крайна сметка вие също бяхте част от това дело и всъщност с тази закачка искаме да отправим едно абсолютно сериозно послание към държавата, защото това, което се случва в държавата демонтира изцяло устоите на българската държавност, заключи Сиди.

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top