Военен пребивал жена си, тя твърди, че го обича

Пловдивчанка, пребивана многократно от съпруга си, който бил военен,  отново се влюбила в него. Това твърди самата съпруга, която внесла молба до военно-окръжната прокуратура в Пловдив и помолила делото срещу мъжа й да бъде прекратено. В писмото си тя посочвала, че двамата отново били заедно и много се обичали.

Според разследващите така самата жертва им връзвала ръцете, тъй като ако бъде пребита отново, няма да има кой да й помогне. Засега прокурорът по делото не се е произнесъл дали то ще бъде прекратено, това ще стане ясно в средата на месеца.

За случая с ефрейтора, който пребивал съпругата си, стана известно миналата година, когато 38-годишният Иван Иванов бил арестуван от военна полиция и впоследствие му била наложена постоянна мярка „Задържане под стража. Няколко дни по-късно той бил освободен с мярка „подписка”.

Иванов бе обвинен в побой над съпругата си, закана за убийство и неплащане на издръжката на 4-годишния им син.  Военнослужещият дори вадил пистолета си и обяснявал, че цитирам: „Ще стрелям в тъмното и никой няма да види”. Наложило се съпругата да потърси защита в кризисен център и да заведе дело за домашно насилие срещу мъжа си. В това време той завел детето им на неизвестно място, въпреки, че правата за отглеждането му били дадени на майката.

Преди това ефрейторът имал проблеми и с първата си жена, на която също не плащал издръжка за детето им.

Top