Времето: Все още студено

vremeto studeno

Днес времето ще бъде облачно със слаби превалявания от сняг. От североизток с умерен до силен вятър ще нахлува студен въздух. В следобедните часове облачността ще се разкъса и намалее.

Минималните температури ще бъдат между -8 и -3 градуса. Максималните температури ще бъдат между -3 и 2 градуса. В района на Пловдив минимална температура -6, максимална 1 градус.

В планините ще е предимно облачно, със слаби валежи от сняг. Ще духа силен, по билата на Стара планина – бурен, североизточен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде минус 9 градуса, на 2000 м – около минус 12 градуса.

В сряда ще бъде предимно слънчево. В по-голямата част от страната вятърът ще отслабне и ще се ориентира от северозапад, все още в Източна България ще бъде предимно умерен. Ще бъде студено, с минимални температури между минус 10 и минус 5 градуса и максимални – между минус 2 и 3 градуса.

В четвъртък ще духа до умерен, в източните райони – и силен, северозападен вятър. Облачността ще е променлива, без валежи. Ще започне затопляне.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top