Кога е идеалното време за секс?

Sex

Сексът сам по себе си е страхотно преживяване, но може да бъде още по-хубав в подходящото време. Ето и кога са най-добрите моменти да се отдадете на страстта си:

Посред нощ

Досега се будехте в малките часове на нощта, за да отскочите до хладилника, за да потушите глада си. Този път го направете, за да правите любов с партньора си. Спонтанността ще повиши градуса в спалнята, а после и двамата ще спите като бебета.

Освен това е допълнително упражнение и вместо да добавяте калории, ще имате шанса да изгорите някоя.

Рано сутрин

Очаква ви тежък ден и не е никак лоша идея да го започнете с един оргазъм. Той не само ще ви освежи, а и ще ви тонизира и ще ви направи по-оптимистични и устойчиви на очаквания стрес.

Уикенд секс маратон

Вероятно чакате с нетърпение уикенда, за да спите до обяд, да гледате телевизия в леглото и да релаксирате. Направете го, но с половинката си, като се отдадете на бурен сексмаратон. Така ще се заредите с много енергия за седмицата, а и ще компенсирате липсата си на желание за ласки през работните дни.

Изненадайте партньора си със секси бельо и малко играчки, а защо не и да влезете в някоя роля? Имате много време да пробвате актьорските си умения!

Един ден преди цикъла на жената

Да, тогава жените са раздразнителни, но пък и сексуалното желание е доста високо. Зарежете мисионерската и излекувайте хормоналния дисбаланс с горещ секс.

Секс фитнес

След тежка тренировка сексът е наистина страхотен. Изследване показва, че хората, които правят секс след тренировка, са много по-уверени в телата си и по-палави. Време е да тествате тази теория!

Източник: lifebg.net

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top