Време за пазаруване! Коледните намаления заляха Пловдив - DC news

Време за пазаруване! Коледните намаления заляха Пловдив

Време за пазаруване! Коледни разпродажби заляха Пловдив

Остава само месец до коледните празници. Сега е времето да отделите няколко часа и да обиколите търговските вериги и по-големите магазини в Пловдив, тъй като нашата проверка показа, че вълната на коледните намаления вече е заляла града под тепетата.

Дрехи, обукви, бельо и козметика на изгодни цени може да намерите навсякъде, стига да се въоръжите с малко търпение и повече свободно време. Началото на зимните намаления бе поставено още в края на октомври и се очаква да продължи поне до средата на януари. Но търговците съветват да не чакате, а още сега да се възползвате от офертите.

В Халите и ТЦ „Гранд“ намаленията започват от скромните -10% и достигат до впечатляващите -60%. Топло зимно палто може да се намери за по-малко от 100 лв., а комплект от ръкавици и шапка за около 20 лв. В най-широк спектър са цените на ботите и ботушите – те варират от 50 до 250 лв. в зависимост от марката и материала на изработка.

Изгодни покупки този сезон могат да се открият и по Главната. Магазините, известни с рекордно високите цени почти през цялата година, сега са склонни да направят намаления с по 20 или 30%. Ако само допреди дни паричната стойност на шаловете, якетата и обувките е била в пъти по-висока, то сега спокойно може да се сдобиете с тях на невероятни ниски цени.

Меката на изгодните покупки обаче си остава Пешеходният мост. Там определено ще се натъкнете на страхотни находки и ще откриете съкровища за по 8 или 10 лв. Разнообразието от дънкови облекла е огромно, а официалните тоалети за новогодишния купон привличат дори и най-забързаните пловдивчани.

Ако не се нуждаете от дрехи, не се отчайвайте, има нещо на ниска цена и за вас. В специализираните магазини за козметика също има изгодни оферти – кремове за ръце по 3 лв., лосиони за тяло по 8 лв. и четка за руж само за 2 лв. Ако пък не сте решили какъв подарък да изберете за любимите си хора, то идеален вариант е комплект тоалетни принадлежности – практично, необходимо и разбира се, евтино.

Търговците са помислили и за любителите на книги – във всяка една книжарница може да се сдобиете с любимите си произведения на по-ниски цени от -20%. Важно е да се отбележи, че във всеки магазин с намаление непременно трябва да бъдат обозначени старата и новата цена на артикула. Пазете се от измами, защото има магазини, в които не се извършва реално понижение на цените, въпреки обозначенията.

Пожелаваме ви приятна обикола из магазините! Бъдете предпазливи и пазарувайте с мярка!

Подобни статии

Top