Всъдеход и черен жребец посрещнаха гостите на Панаира (СНИМКИ)

Всъдеход с осем колела, минаващ през тежки терени, реки, блата и сняг, е една от най-големите атракции на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2015“. Рискът от обръщане с тази машина е няколко пъти по-малък в сравнение с традиционните ATV-та, твърдят търговски представители.

Освен всъдехода, на изложението търсачите на силни усещания могат да видят и нови модели ATV , както и техника за дървопреработка от най-висок клас.

Кметът на Пловдив Иван Тотев и зам.-министърът на земеделието Васил Грудев откриха официално изложението. След като прерязаха лентата, те обиколиха най-атрактивните павилиони и дори опитаха мерника си на импровизираното стрелбище.

Панаирната палата събра множество сдружения и фирми, които са се доказали в областта на лова, риболова и други интересни хобита. Майсторите от Регионалната занаятчийска камара привлякоха гостите на изложението с богато украсените мечове от дърво,и атрактивните реплики на старинни оръжия и ножове.

В средата на помещението, организаторите разположиха макет на гора, в която освен иглолистни и широколистни растения имаше още глави на глигани, елени и други предизвикателства за всеки ловец.

Любителите на риболова ще намерят богата гама от въдици и примамки, екипировка, лодки и множество аксесоари. Туристите пък напълно могат да обновят екипировката си с обувки, кънки, палатки и спални чували.

Красивият жребец Ервин също посрещаше гостите на Панаира. Мини конната база привлече много от посетителите, а най-малките имаха възможност и да пояздят.

Трима от гостите на изложението, участвали в томболата, ще спечелят подарък. Наградите са: бинокъл Nikon Prostaff 5, риболовна раница Konger с принадлежности и карбонов риболовен прът Konger. Имената на късметлиите ще бъдат обявени в 13 ч. на 29 март.

 

 

Подобни статии

Top