Всъдеход 8х8 пристига на изложбата „Природа, Лов, Риболов“ в Пловдив

Всъдеход с осем колела, минаващ през трудни терени, реки, блата и сняг, без да потъва и засяда, е един от най-атрактивните експонати на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2015“.

Тя ще се проведе от 25 до 29 март в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят ловно, рибарско и спортно оборудване, изделия за туризъм и свободно време.
Ловци и търсачи на силни усещания могат да изпитат по-силно тръпката от хобито си с помощта на всъдехода „Арго“. Рискът от обръщане е четири пъти по-малък в сравнение с традиционните ATV-та, а проходимостта му е много по-голяма, твърдят от фирма „Ай Си Ди софт“, която го представя.

Ще бъдат показани и нови модели ATV от фирма „Ексшоп“, както и техника за дърводобив и дървопреработка на „Лифта грийн технолъджи“.
Наред с най-модерните пушки, на изложбата ще има реплики на старинни оръжия, изработени от „Арт пром“, и ножове от известни майстори.

Ловците могат да избират между множество модели кобури и оръжейни аксесоари. В тях естествената кожа се комбинира или замества напълно с материята кордура, създадена за военни цели, но намираща все по-широко приложение в спортни принадлежности заради високата устойчивост на влага и износване. Такива изделия демонстрира фирма „Жоралти“.

Нова колекция екипи за лов с марката Hunting Solution Raptor представя „Крилия“, а „Леда стил“ добавя и охранителни облекла. За любителите на фотолова са биноклите и спортната оптика Nikon в експозицията на „Профайл“.

Любителите на риболова ще намерят богата гама въдици и примамки, принадлежности, екипировка, лодки и двигатели, сонари. Воблери, въдици и аксесоари специално за спининг риболов предлага „Фишинг зоун“.
Почитателите на туризма и спорта също ще открият много новости на „Природа, Лов, Риболов 2015“. Обувки, кънки и ролери, палатки и спални чували, плувни и фитнес аксесоари, полари, водоустойчиви якета и панталони на световни марки може да се намерят на щанда на „Екстрем спорт“.

Освен да се запознаят с модните тенденции в лова, риболова, туризма и спорта, посетителите ще имат възможност и да се забавляват с много атракции. Демонстрации със соколи, стрелби с лък, арбалет и въздушно оръжие ще дадат възможност на всички да усетят тръпката на лова. За децата ще има разходки с пони в мини конната база.

Трима от гостите на изложението ще спечелят подарък. Наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив, са: бинокъл Nikon Prostaff 5, риболовна раница Konger с принадлежности и карбонов риболовен прът Konger. Имената на късметлиите ще бъдат обявени в 13 ч. на 29 март.

Посетителите на „Природа, Лов, Риболов 2015“ могат да разгледат още пет изложения, включени в Дните на семейството, свободното време, хобито и модата: Специализирана изложба „Цветна пролет“ и Изложба на общините, започващи също на 25 март, Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 26 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 27 март), международни киноложки изложби (от 28 март). Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 2 лева.

Top