Второ районно обяви конкурс за детска рисунка

13 катастрофи, един загинал и петима ранени в Пловдивско за денонощие

Ръководството на Второ районно управление “Полиция” в Пловдив организира конкурс за детска рисунка на тема „Аз пресичам безопасно”. За участие са поканени ученици от училищата на територията на управлението, като от всяко учебно заведение може да бъде представена една рисунка. Според регламента, тя трябва да е с формат А4, да бъде поставена в рамка и надписана извън полето за рисуване, да бъде авторска изработка или в съавторство със съученици от училището, без изискване за използваните техника и материали.

Рисунките, които трябва да бъдат предадени до 15.01.2015 г., ще бъдат изложени във фоайето на Второ районно управление, а на 15.02.2015 г. ще се проведе церемония по награждаването на трите най-добри творби. Отличените автори ще получат предметни награди, а на всички участници ще бъдат връчени сертификати.

След приключване на конкурса детските рисунки ще бъдат изложени в сектор “Пътна полиция” и други обществени сгради в Пловдив, като целта на кампанията е да бъдат повишени знанията и уменията на учениците за безопасно движение в градска среда.

Подобни статии

Top