Вълча луна ни очаква тази нощ

В нощта между 23 и 24 януари не очаква „Вълча Луна“, което е чудесна новина, тъй като се очаква, че най-накрая ще ни донесе положителни вибрации.

Календарно това е първото Пълнолуние за годината, но от гледна точка на природата, то е в средата на студения зимен сезон. Смята се, че името на това пълнолуние му е дадено от древните заради вълчия вой, който се носел над зимните полета през януари.

Вълкът е символ на безстрашието и свободата, на самостоятелността. В същото време, той има и тъмна, дива, непредсказуема страна. Именно тази „двуполюсност” е извор и на неговата сила.

Според древните „Вълчата луна” е времето, в което трябва да се свържем със своята дива и свободолюбива страна. Време да приемем и тъмната си страна – страховете си, грешките си, слабостите си. Без да се осъждаме. Вълкът ще ни помогне да се изправим срещу демоните в нас и да ги превъзмогнем.

Началото на 2016 г. е бурно, но от 24 януари ще може да се надяваме само на положителни промени. Тази пълна, т.е. „вълча“ Луна ще бъде повратна точка за мнозина. Най-накрая ще стигне до решение в досега неразрешими ситуации и изведнъж ще ви се изясни кой е следващият ви ход.

Тази година „Вълча Луна“ ще бъде в знака на Лъв, а той е роден лидер на глутницата.  Лъвът обича забавленията и не харесва консерватизма, което пък намеква, че следващия период за всички ще ни бъде весел.

Може би отново ще се свържете с някой, който сте забравили или просто желаете да забравите грижите и да се забавлявате. Това в края на краищата е каквото Лъвът най-добре прави. От друга страна, вълкът може би е страшен за някои, но в спиритизма той означава силна интуиция и способността на себепознание. През следващия период ви предстои един вид „себеоткриване“. В края на януари и началото на февруари истинската картина на вашите качества ще излезе наяве. Ако имате някакви планове, свързани с началото на нова работа или нещо ново и е идеален момент да започнем с това.

Това пълнолуние ще бъде специално и защото стои срещу Водолея, знак, който обича компанията. Както и вълка и Водолеите обичат глутницата, така че не се изненадвайте, ако тази събота (23 януари) получите призвание за общуване с хора, които дълго време не сте виждали.

Във всеки случай именно тази нощ е най-добра за забавление този месец, а някои от вас може би ще пожелаят да разследват и тяхната дива страна. Ден след пълнолуние, 25 януари, Меркурий ще престане да бъде ретрограден, а това означава, че редица неща, които безуспешно се опитвате да планирате и осъществите, най-накрая ще дойдат на мястото и ще се реализират.

Източник: petel.bg, dama.bg

Подобни статии

Top