Вълшебен Dire Straits на Колодрума снощи (СНИМКИ И ВИДЕО)

Легендите от Dire Straits изнесоха уникален концерт снощи в Колодрума.  Хиляди пловдивчани изпълниха залата и се наслаждаваха на вечните рок парчета, с които са израснали родените през 60-те, 70-те и 80-те години.

Въпреки очакванията многохилядната зала не можа да се напълни докрай и заради това, публиката бе настанена на трибуните около сцената, а пространството пред нея се изпълни от почитатели на великата рокбанда. Това обаче допринесе за прекрасното клубно звучене на изпълненията.

Още с първата песен феновете запяха заедно с музикантите и голяма част напуснаха местата си, забавлявайки се пред сцената с любимците си. Те извадиха телефони и фотоапарати, за да заснемат на видео и снимки всеки миг от концерта.

За два часа великите Крис Уайт и Уитън, както и колегите им Майкъл Фейт, Тим Уолтъс, Пол Гиъри, Саймън Картър, Дениъл Шогър  и Джейъмс Пауъл изпълниха най-известните песни на Dire Straits. А по време на Brothers in Arms, залата онемя и в нея се чуваше само кристалният звук на оригиналните инструменти на групата.

Публиката бе възхитена и от заигравките на музикантите помежду си и вълшебния саунд от саксофона на Крис Уайт.

Концертът бе част от проекта на Крис Уайт The Dire Straits Experience .

Подобни статии

Top