В Ботев обмислят вариант без Неделев срещу Лудогорец

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов обмисля варианти за състава за гостуването в Разград без Тодор Неделев, съобщава „Тема спорт“. Специалистът е притеснен от постоянните проблеми, които има крилото в последните две седмици, заради което иска да се подсигури.

Вчера юношата на Ботев не взе участие в тренировката, тъй като е болен. Преди това пък футболистът бе с контузия и затова отпадна от сметките на националния селекционер Ивайло Петев за контролите с Португалия (1:0) и Македония (2:0).

Най-вероятно, ако Неделев не е в добро функционално състояние, като титуляр за пловдивчани срещу Лудогорец ще започне Божидар Васев. Включването му ще доведе до разместване в атака.

Синът на Юри Васев ще заеме позицията на левия фланг, а използваният в тази зона Рахави Кифиуети ще мине като дясно крило. На върха на нападението отново ще бъде използван Грегъри Нелсън.

На практика в момента Николай Костов не разполага със сериозна алтернатива за позицията на холандеца. Той има само младите Наско Милев и Борис Тютюков.

Извън сметките на специалиста за Разград е Валентин Галев. Добрата новина е, че централният защитник Даниел Златков ще може да вземе участие в срещата.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top